Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval toimub üleriigiline reid kulupõletajate tabamiseks (2007-03-31 08:16:21)

 

31. märtsil korraldatakse mitme ametkonna koostöös üle-eestiline kontrollreid kulupõletamise keelust üleastujate tabamiseks. Lisaks maapealsetele jõududele teostatakse ka õhuseiret lennukiga.


Kulupõletajate tabamiseks korraldatud üleriigilises ühisreidis osalevad  pääste-, keskkonna-, politsei- ning piirivalveasutused, samalaadseid reide teostatakse regulaarselt tuleohtlikul ajal ka edaspidi.


Kulupõletamise keelust üleastujaid ootab rahatrahv kuni 18 000 krooni, samuti tuleb kulupõlengu põhjustajal tasuda ka tekitatud keskkonnakahju.


Möödunud aastal registreeriti ligi 5000 kulupõlengut, nendes hukkus neli inimest ning süttis 80 hoonet. Kulu põletamine on ülimalt ohtlik ning võib kaasa tuua pöördumatuid tagajärgi.


Esimene väljasõit kulupõlengule oli tänavu 14. märtsil Tallinnas Lasnamäel, tänaseni on registreeritud 392 väljakutset kulupõlengutele. Kulutulekahjud on põhjustanud mitme elamu süttimise ning nõudnud ka esimese inimohvri.


Päästeamet palub inimestel jälgida, et ka nende naabrid kulu põletamise keelust kinni peaksid ega seaks ohtu teiste vara.


Rain Porss, Päästeameti pressiesindaja, tel 628 2067; 521 9727; rain.porss@rescue.ee.


Allikas: Järvamaa.ee 30.03.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.