Eesti Maaülikooli avatud ülikool annab märku, et 18. juunil 2021 (kell 13.00-16.15) on toimumas prof Mati Roasto veebikoolitus
PROOVIDE VÕTMINE TOOTMISKESKKONNAST ÜLDHÜGIEENI JA PATOGEENIDE SEIREKS
Koolituse sihtrühmaks on eelkõige toidukäitlemise ettevõtete proovide võtmisega tegelevad töötajad; toidukäitlemisettevõtete sanitatsiooni nõuetekohasuse eest vastutavad töötajad; toidukäitlemisettevõtete toidouhutuse ja -kvaliteedi spetsialistid; toidu järelevalvet teostavad isikud.
Koolituse eesmärgiks on korrata üle proovide võtmise põhimõtted ja meetodid.
Koolituse põhiteemad:
· Lühiülevaate tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetoditest;
· Tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e suhtes;
· Tsoonide kontseptsioon, riskipõhine lähenemine proovide võtmisel, erinevad nišid, biokirmed ja muud faktorid, mis mõjutavad patogeeni püsimist ja tuvastamist tootmiskeskkonnas.
Koolitus toimub maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.
Rohkem infot koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=11982&id_ay_toimumine=
16544&systeemi_seaded=3,1,12,1,
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalendri leiab aadressilt: http://avatudylikool.emu.ee/
Kohtumiseni koolitusel!
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)
51006 Tartu
tel 731 3275, 534 41844
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
avatud ülikooli facebook
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade