Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-06-16 08:22:43)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Raskeid tervisekahjustusi registreeriti üks. Varavastastest kuritegudest teatati 41, sh röövimistest ühel ja vargustest 28 korral. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, nendes sai viga 10 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 25, narkojoobes kaks. Eestist saadeti välja neli inimest, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti kolm.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel ründas 41-aastast meest seni tuvastamata mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. juunil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval korteris ründas 47-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Tüli tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus.

14. juunil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris viskas 70-aastane naine vaasiga 59-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

14. juunil teatati, et Nõmmel Rahu tänaval majas tõukas 27-aastane mees oma elukaaslast 29-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

14. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänavalt varastati jalgratas. Kahju 250 eurot.

14. juunil teatati, et Kesklinnas Odra tänaval murti sisse majja, kust varastati kolm tahvelarvutit. Vargusega tekitatud kahju 1200 eurot.

Kelmus

Politseile teatati, et 65-aastasele mehele helistas venekeelne väidetav Swedbanki töötaja ja palus tal öelda internetipanga kasutajatunnuse kolm viimast numbrit. Naine ei seletanud, milleks ta neid andmeid teada soovis, kuid mees jäi uskuma, et tegemist on Swedbanki töötajaga ning ütles küsitud andmeid. Seepeale teatas naine, et soovib kontrollida, kas öeldud numbrid on õiged või mitte. Neiu palus oodata ja toru mitte ära panna. Tegelikult oli tegu kelmiga, kes kandis mehe kontolt edasi 3450 eurot.

Juhtum piiril

14. juunil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik läbi illegaalimenetluse 1966. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees juhtis 13. juuni öösel Tallinnas mootorsõidukit Opel Vectra joobeseisundis ning tema osas alustati kriminaalmenetlus. Harju Maakohtus mõisteti isikule karistuseks 6 kuud vangistust tingimisi. Samuti tunnistas mees, et alates 5. juunist polnud tema lühiajaline töötamine registreeritud. PPA lõpetas ennetähtaegselt mehe viisavabalt lubatud viibimisaja ja lühendas seda ühekordselt. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

11. juunil sai politsei teate, et Mustvee valla elanik sai kõne vene keeles kõnelenud naiselt, kes esitles end pangatöötajana ning väitis, et internetipanga kontoga on probleeme. Mure lahendamiseks paluti inimesel end internetipanka sisse logida. Seejärel kanti pangakontolt võõrastele kontodele üle 7201 eurot. Inimene mõistis, et on sattunud kelmide ohvriks ning pöördus politseisse.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 10. juunil varastati Tartus Sõpruse puiestee ettevõtte ruumidest 300 eurot.

Kelmus

Politseile laekus teade, et juunikuu algul leidis Tartus elav naine Facebookist investeerimispakkumise. Naine hakkas maakleritega suhtlema ning võttis nende suunamisel mitmel korral investeerimiseks ka laenu. Ühel hetkel mõistis naine, et on kelmuse ohvriks langenud ning ta pöördus politseisse. Kahju on 4600 eurot ning juhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

14. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Haljala vallas varastati puukuurist ehitusmaterjale. Kahju on ligikaudu 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil sai politsei väljakutse Narvas Kangelaste Prospekti kortermajja, kus 41-aastane mees lõi 34-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

14. juunil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Eestis seadusliku aluseta 14 päeva. Mehele koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. juunil teatati politseile, et nädalavahetusel lõi Kärdlas Lubjaahju tänaval seni tuvastamata mees 21-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Pärnumaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus
14. juunil sai politsei teate, et Audru alevikus alajaamas sai töö käigus 40-aastane mees elektrilöögi.

Väljapressimine
14. juunil teatati politseile, et mai keskel võttis 38-aastase naisega läbi Facebooki ühendust üks meesterahvas, kes väitis, et täiendab end hetkel tööalaselt välismaal, ent kodumaale naastes sooviks ta naisega lähemalt tutvuda. Mõne aja möödudes hakkas mees naist ähvardama ning nõudis rahaülekandeid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 80 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
14. juunil sai politsei teate, et Raplas eramus lõi 42-aastane mees oma 39-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamine
14. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et viimase kahe nädala jooksul on Märjamaal Vana-Vigalas omavoliliselt tehtud lageraiet.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.