Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
RMK avab täna Narvas Eesti idapoolseima teabepunkti (2021-06-14 11:49:30)


RMK teabepunkti avamisega liigub riigimets ida-virumaalastele ja nende külalistele lähemale, pakkudes Narvas kohapeal infot RMK-st, riigimetsast ja seal olevatest metsapuhkuse võimalustest.

Täna kell 15.00 avatakse Narvas aadressil Peetri plats 3 RMK Narva teabepunkt, kust saab iga huviline infot nii RMK-st kui riigimetsas asuvatest puhkevõimalustest.

RMK külastuskorraldusosakonna juhataja Marge Rammo sõnul on Narvas teabepunkti avamise põhjuseks RMK matkatee Penijõe-Aegviidu-Kauksi haru pikendamine Narva-Jõesuust Narva. Lisaks soovitakse Jaanilinnast Eestisse saabuvaid potentsiaalseid looduses liikujaid koheselt suunata meie matkaradadele ja mujale külastusobjektidele Eesti metsa ja loodusega tutvust tegema.

"Tavapäraselt on teabepunkt osa RMK külastuskeskusest, kuid Narva puhul asub kohalik punkt rendiruumides, kuhu on loodud head võimalused info jagamiseks ja ürituste korraldamiseks ning seeläbi ka keskkonnasäästlike hoiakute kujundamiseks," lausus Marge Rammo. RMK on kokku pannud Ida-Virumaa sündmuste kava järgmiseks poolaastaks, kust leiab nii harivaid filmi- ja loodusõhtuid kui liikumisrõõmu pakkuvaid matkasid.

Ida-Virumaal on kõige populaarsemad RMK külastusobjektid Oru park, Selisoo matkarada, Kotka matkarada, Peipsi põhjaranniku telkimisala, Iisaku vaatetorn ja Kurtna järvistu äärsed puhkekohad.

Koos Narva teabepunktiga jagab nüüd RMK teavet looduses liikumise võimaluste kohta 18 teabepunktis.

RMK ehk Riigimetsa Majandamise Keskuse hoole all on ligi 30% kogu Eestimaast, seal asub 47% Eesti metsadest. RMK on Eesti riigile kuuluva metsa ja teiste mitmekesiste looduskoosluste hoidja, kaitsja ja majandaja. RMK kasvatab metsa, hoiab loodusväärtusi, teenib riigile metsa majandades tulu, loob looduses liikumise võimalusi ja jagab loodusharidust.

Allikas: RMK pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.