Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-06-02 08:05:21)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 11 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning riigist saadeti välja kakas inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
31. mail teatati lähisuhtevägivallast Pae tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 34-aastane mees kallale 38-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti kinni.

31. mail teatati lähisuhtevägivallast Ehte tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 28-aastane mees kallale 28-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees oli enne politseinike saabumist korterist lahkunud.

31. mail teatati lähisuhtevägivallast Punasel tänaval, mille käigus tekitas 27-aastane naine valu ja vigastusi 34-aastasele mehele. Naine peeti politseinike poolt kinni.

Vargused
31. mail teatati, et Gonsiori tänaval asuva kortermaja keldriboksi lukk oli katki murtud ning keldrist varastatud jalgratas. Kahjusumma 500 eurot.

31. mail teatati, et Algi tänaval asuva kortermaja eest varastati lukustatud jalgratas. Kettlukk lõigati tangidega läbi. Kahjusumma 425 eurot.

31. mail teatati, et Haaberstis asuva toidukaupluse juures olevast rattahoidikust varastati jalgratas. Kahjusumma 300 eurot.

31. mail teatati, et Laagri rongipeatusest varastati sinist värvi laste jalgratas. Ratas oli lukustatud. Kahjusumma 490 eurot.

31. mail teatati, et E. Vilde teel asuva kortermaja trepikojast varastati lukustatud jalgratas. Kahjusumma 884 eurot.

31. mail teatati, et Asula tänavale pargitud sõidukist BMW on varastatud erinevad sülearvutid. Kahjusumma umbes 3000 eurot.


Kelmused
31. mail alustati menetlust selles, et 32-aastane mees leidis internetist reklaami võimalusega kaubelda aktsiabörsil ning registreeris end kauplemisplatvormil Toptrade Group. Kauplemisplatvormi maakler lõi mehele ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest telefoni ja interneti teel. Maakler sai kaugjuurdepääsu mehe arvutile AnyDesk programmi vahendusel, mille tulemusena tegi avaldaja kasutatavalt kontolt kaardimakseid e-kaubanduse platvormile Luoyibell.comning kauplemisplatvormile kogusummas 3238 eurot. Mees rahalisi vahendeid välja võtta ei saanud ning temalt nõuti juurdemakseid erinevate ettekäänete alusel.

31. mail alustati menetlust selles, et võõras mees helistas teatajale ja pakkus investeerimisvõimalust AB System leheküljel. Teataja kandis üle mitmel korral üle 3000 euro. Ühe tehingu raha sai avaldaja panga abiga tagasi, ent 1600 eurot on tagasi saamata.

Harjumaa

Vargus
31. mail teatati, et Jüri alevikus asuvast kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahjusumma 500 eurot.


Juhtumid piiril
31. mail koostati koheselt sundtäidetav lahkumisettekirjutus 1972. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehele, kes töötas alates 10.05.2021 ebaseaduslikult Eestis. Mehele kutsuti 4. mail politsei, sest ta viibis joobeseisundis korteris, kuhu teda ei soovitud, sest tema töösuhe ja üürileping olid lõppenud. Isik toimetati kainenema. 30. mail kutsuti isikule taas politsei, kuna ta oli alkoholijoobes ja lärmas. Mees toimetati jaoskonda. Transportimise ajal suitsetas ta politseisõidukis, solvas politseiametnikke ning ei allunud politseinike korraldustele. Mees toimetati kinnipidamiskeskusesse, 30. mail tunnistati tema viisa kehtetuks ning talle kohaldati viieks aastaks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. mail laekus politseile teade, et Tartus Sõbra tänaval ründas alkoholijoobes 36-aastane mees oma elukaaslast. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

27. mai varastati Tartus Turu tänava kortermaja eest lukustatud jalgratas. Kahju on 500 eurot.

27. mail varastati Tartus Pärna allee kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 24. maid varastati Tartus Kaunase puiesteel seisnud sõidukist tööriistu ja kohver kruvide ja poltidega. Vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
31. mail sai politsei teate, et Pärnus Riia maanteel lõi seni tuvastamata mees 18-aastast meest.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tapal maja juures ründas 38-aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

31. mail teatati politseile, et Rakveres Näituse tänava maja juures ähvardas 64-aastane mees kirve ja noaga teist meest. Politsei pidas 64-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.