Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti tipp-põllumehed kohtuvad Olustveres (2007-03-27 13:44:15)


Seminari eesmärgiks on pakkuda uut infot ning kuulata professionaalide nõuandeid…


Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab reedel, 30. märtsil Olustvere lossis teist aastat seminari «Põllumees kui tippjuht».

Kooli direktori Arnold Pastaku sõnul loodetakse seminarist kujundada väärikas traditsioon Eesti põllumajandussektoris töötavatele tippjuhtidele, kus tunnustatud esinejad jagavad oma kogemusi, teadmisi ja visioone.

«Seminari eesmärgiks on mitte niivõrd keskenduda põllumajandusproblemaatikale, vaid avardada osalejate silmaringi, pakkuda uut informatsiooni ning kuulata professionaalide nõuandeid,» ütles Pastak.

Seminaril osalevad teiste seas põllumajandusministeeriumi asekantsler Andres Oopkaup, ettevõtja Oliver Kruuda, majandusministeeriumi esindaja Ando Leppiman, Rimi Eesti Food tegevdirektor Ruth Laatre, Eesti Panga esindaja Jaak Tõrs, Kemira GrowHow Oyj toodete ja teenuste direktor Aivar Künnapuu ning Eesti Eruohvitseride Kogu esimees ja erukolonel Einar Laigna.


Allikas: www.postimees.ee  27.03.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.