Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-05-06 08:07:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 62 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai üks inimene viga. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Eestist saadeti välja kaks isikut, lisaks tuvastati kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
4. mail teavitati politseid lähisuhtevägivallast Madala tänaval, kus 59-aastane mees ja 54-aastane naine läksid teineteisele kallale. Mees viidi haiglasse tervisekontrolli. Mõlemad tüli osapooled olid alkoholijoobes.


Vargused

4. mail alustati menetlust selles, et Tööstuse tänaval parklas seisnud sõiduautolt Opel varastati katalüsaator. Kahju on 300 eurot.

4. mail sai politsei teate, et Kolde puiesteel kortermaja trepikojast on varastatud jalgratas. Kahju on 500 eurot.

4. mail sai politsei teate, et Kotka tänaval varastati jalgrattahoidlast jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Kelmus
4. mail alustati menetlust selles, et 40-aastasele mehele helistati numbrilt 6100310 ning esitleti end Swedbanki töötajana. Mehele öeldi, et tema kontolt üritatakse raha varastada ning peab peale panema kaitseprogrammi. Mees sisestas palutud PIN-koodid ning avastas, et tema kontolt kanti üle raha 937 eurot tundmatule kontole. Avaldaja võttis kohe pangaga ühendust ning ülekanne õnnestus peatada.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

4. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres Laada tänaval maja juures ähvardati 30-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

4. mail viisid Ida prefektuuri piiri-ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud koostöös Maksu-ja Tolliametiga, Tööinspektsiooniga ja Terviseametiga läbi kontrolli Lääne-Virumaal asuvas tööstushoones, kus kontrolliti kokku 61 töölist ja renditöölist, kellest 16 olid välismaalased. 14 välismaalast kutsuti edasisteks toiminguteks Jõhvi politseijaoskonda.

4. mail avastasid piirivalvurid Narva Joaorus püügile asetatud tähistamata nakkevõrgu, mis eemaldati püügilt ja toimetati kordonisse hoiule.

4. mail avastasid piirivalvurid Narva jõest püügile asetatud tähistamata püünise, mis eemaldati püügilt. Elus kalad lasti tagasi vette ja püünis toimetati kordonisse hoiule.

4. mail kell 19.40 avastas piirivalve paadipatrull 1985. aastal sündinud mehe, kes püüdis Narva jõest kala olgugi, et ei omanud harrastuspüügiõigust. Mehele määrati rahatrahv 40 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
4. mail teatati politseile, et Türi vallas eramu hoovist lukustamata sõiduautost varastati rahakott, kus oli sularaha, aegunud ID-kaart ja deebetkaart. Kontoväljavõtet kontrollides selgus, et deebetkaardiga on tehtud viipemakseid. Esialgsel hinnangul on kahju 280 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.