Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Litsentseeritud maamõõtja leidmine muutub järjest lihtsamaks (2021-04-16 08:18:41)

Maa-amet avaldas oma veebilehel lisaks
maamõõtjate kontaktandmetele ka nende eelistatud tööpiirkonnad, mis teeb maaomanikule piirkonda tundva maamõõtja leidmise lihtsamaks.

"Maamõõtja teenuseid läheb vaja juhul, kui soovitakse taastada hävinenud piirimärki, teha kindlaks piiri asukoht looduses, muuta kinnisasja piiri või kinnisasja jagada," loetles maamõõtja kaasamise vajadusi Maa-ameti katastrimõõdistamise ja -kontrolli osakonna juhataja Tõnu Kägo. Ta rõhutas, et kõik Eestis tegutsevad litsentseeritud maamõõtjad tohivad teha tööd üleriigiliselt. "Eelistatud tööpiirkondade avaldamisel on arvestatud maamõõtjate sooviga keskenduda konkreetsele piirkonnale või piirkondadele," märkis Kägo.

Maa-ameti andmetel oli Eestis aprilli keskpaigas 97 tegutsevat maamõõtjat, kes omavad nii maakorraldaja kutset kui ka kehtivat maakorraldustööde tegevuslitsentsi. Peatselt on lisandumas veel 5 litsentsiomanikku.



Allikas: Maa-ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.