Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avanes 2021. a pindalatoetuste taotlemise eeltäitmine (2021-04-15 08:58:46)

Alates 15. aprillist on võimalik pindalatoetuste taotlust eeltäita (st lisada taotlusele eelnevalt joonistatud põllud ning märkida toetuste taotlemised vormile PT50 ja PT50A). Samuti on taotluse jaoks vana e-PRIA teenuses "Minu põllud" võimalik joonistada põlde. Põldude joonistamise kohta leiab täpsemat infot PRIA kodulehe uudisest "Avanes põldude joonistamise teenus 2021. a pindalatoetuste taotlemiseks". Poollooduslike koosluste (PLK) alade joonistamise avame teenuses "Minu niidud" esimesel võimalusel aprillikuu jooksul.Anname sellest PRIA kodulehe kaudu eraldi teada.

Eeltäita saab vormi "Pindalatoetuste taotlus ja maksetaotlus (vormid PT50 ja PTA50A) ning ökoalade loetelu". Kasutage võimalust, et oma pindalatoetuste taotlus e-PRIAs juba varakult ette valmistada ning 2. mail algava taotlusvooru ajal on sel juhul vaja ainult taotlus esitada ning vajadusel lisada lisavorm(id).



Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.