Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Orase veesäästuauhinna sai AS Maves (2007-03-22 12:44:41)

Neljapäeval, 22. märtsil toimuva ülemaailmse veepäeva raames Tallinna Tehnikalülikoolis korraldatud konverentsil anti juba kaheksandat korda üle Orase veesäästuauhind, mille tänavu sai keskkonnakorralduse ja konsultatsioonifirma AS Maves.

AS Maves on asutatud 1991. aastal. 16 tegutsemisaasta jooksul on ettevõte pakkunud oskusteavet nii pinna- kui ka põhjaveega seotud tegevusvaldkondades, samuti jäätmete alal. AS Maves on läbi viinud mitmeid keskkonnaauditeerimisi, keskkonnamõju hindamisi ja geoloogilisi uuringuid ning osalenud veemajanduskavade, jäätmekavade ja nitraaditundliku ala tegevuskava koostamisel. Maves on kokku pannud ka juhend- ja koolitusmaterjale.

Kõik need AS-is Maves tehtud tööd on aidanud kaasa veekeskkonna kaitsmisel heidete, emissioonide ja muude ohtude eest ning olnud olulised pinna- ja põhjavee kvaliteedi parandamisel ning vee säästval kasutamisel. AS Maves on oma tegevusega tõestanud, et tehes tihedat koostööd lepingupartnerite ja teiste konsultatsioonifirmadega, saab tagada tööde efektiivse, säästliku ja keskkonnahoidliku teostuse.

AS-i Maves tegevus on arendanud Eesti veemajandust nii, et see oleks tulevikus jätkusuutlik ning ka tulevastel põlvedel oleks olemas puhas elukeskkond ja tervisele ohutu joogivesi.

Orase veefirma poolt asutatud Orase veesäästuauhinda antakse üle igal aastal rahvusvahelisel veepäeval. Auhinnaga tunnustatakse isikuid või ettevõtteid, kes on andnud olulise panuse Eesti veemajanduse korraldamisse ning arendamisse ja vee kaitsesse. Orase veesäästuauhinda on jagatud juba aastast 2000, esimesena pälvis selle tunnustuse AS Järve Vesi. Mullu, 2006. aastal sai auhinna Tartu Ülikooli arstiteaduskonna emeriitprofessor Astrid Saava, kes on kogu oma teadustöö ja elu pühendanud vee kvaliteedi ning terviseriskide uurimisele.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 22.03.07 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.