Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ettevõtja esitleb: Tallinna Prügila AS kompost väetiseks haljastusele ja aiasaaduste kasvatamiseks (2007-03-22 14:37:42)

 

Kui vajad väetist...

 

Möödunud aastal alustas Tallinna Prügila III kategooria loomsete jäätmete, liigiti kogutud biolagunevate jäätmete, haljastus- ja pargijäätmete kompostimist, kasutades Saksamaa firma Comp-Any tehnoloogiat, mis vastab Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määruse (ED) nr 1774/2002, 3. oktoober 2002 artiklis 15 sätestatud nõuetele. Veterinaar- ja toiduameti poolt on ettevõttele antud komposteerimisettevõtte tunnustamise number 01/ABP/KO01.

 

Tänaseks on valmis esimene partii sõelutud komposti, millest on võetud nii Keskkonnauuringute Keskuse kui ka Põllumajandusuuringute Keskuse poolt analüüsid, mis vastavad normidele raskemetallide ja keemiliste elementide osas.


Pakutav kompost sobib:

- väetiseks haljastusele 3 kg/m2;

- aiasaaduste  kasvatamiseks, kui lisada juurde kuni 10% turvast pH taseme vähendamiseks.

 

Müüdava komposti hinnaks on 90 krooni/tonn (koos käibemaksuga), mis sisaldab koorma laadimist. Transporditeenust Tallinna Prügila ei paku.

 

Avatud E-R kell 6–22 ning L-P ja riiklikel pühadel kell 8–18. 

Suuremate koguste puhul palume ostusoovist ette teatada telefoninumbril 609 6018 või e-posti aadressil prugila@cleanaway.ee

 

Komposti analüüsiandmete ja lisaainfo saamiseks helistada telefoninumbril 609 6018 või kirjutada e-posti aadressil prugila@cleanaway.ee

 

Täpsema info sellest, kuidas toimub kompostimine, leiate kodulehelt http://www.landfill.ee/?koht=14.

 

Vaata andmeid: http://www.aiandus.ee/e_vaata.php?id=309 

 

Allikas: Tallinna Prügila AS

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.