Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2021-04-13 08:13:03)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 136 avaldust ja teadet kuritegudest. Avaliku korra raskeid rikkumisi registreeriti üks. Varavastastest kuritegudest teatati 44, sh röövimistest ühel ja vargustest 33 korral. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 47, narkojoobes 11. Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene, piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli kolm.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. aprillil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Läänemere teel korteris lõi 35-aastane mees enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. aprillil tetati, et Kesklinnas Juhkentali tänaval majas lõi 42-aastane mees 51-aastast meest. Kannatanu toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas ründaja kinni.

9. aprillil teatati politseile, et Mustamäe linnaosas Sipelga tänaval korteris lõi joobes 45-aastane mees enda elukaaslast, 47-aastast naist. Kiirabi toimetas naise tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe löömises kahtlustatavana kinni.

9. aprillil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosa Vasara tänava korteris lõi 45-aastane naine enda abikaasat, 47-aastast meest, põhjustades talle valu ja terviskahjustusi.

10. aprillil teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel olevas elukohas tekkis konflikt elukaaslaste, 45-aastase naise ja 44-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi.

10. aprillil teatati politseile, et Kesklinnas Tartu maanteel läks alkoholjoobes 35-aastane mees kallale enda abikaasale, 27-aastasele naisele.

10. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval lõi 34-aastane mees teist 34-aastast meest rusikaga. Politsei pidas lööja kinni.

11. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel asuvas korteris peksis 26-aastane mees 28-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Peksja peeti kinni.

11. aprillil teatati politseile, et Tartu maanteel tuli seni tuvastamata isik kallale 47-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

11. aprillil teatati lähisuhtevägivallast Lastekodu tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 31-aastane mees kallale 29-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

11. aprillil teatati kaklusest Asunduse tänaval oleval mänguväljakul, kus 39-aastane mees tekitas valu ja kehavigastusi 42-aastasele mehele. 39-aastane mees peeti kinni.

11. aprillil teatati politseile lähisuhtevägivallast Liikuri tänaval asuvas korteris, kus läks 44-aastane mees kallale 38-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees oli politseinike saabudes korterist lahkunud.

Kelmus

8. aprillil helistati Lasnamäe linnaosas elavale 37-aastasele naisele. Helistaja tutvustas end SEB panga töötajana ja väitis, et keegi üritab varastada kannatanu pangakaardilt raha. Selleks, et kaardile lisada kaitseprogramm, paluti kannatanul sisestada PIN-koodi. Naine sisestas PIN-koodi ning hiljem avastas, et tema pangakontolt on võetud 600 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. aprillil teatati politseile, et Rae vallas lõi joobes 65-aastane mees enda tuttavat 36-aastast meest. Politsei pidas ründaja kinni.

9. aprillil teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus elumajas lõi alkoholijoobes 45-aastane mees enda elukaaslast, 34-aastast naist näkku ja kägistas, tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi.


10. aprillil teatati politseile, et Maardus Ringi tänaval tekkis konflikt elukaaslaste vahel, mille käigus tekitas 29-aastane mees kehavigastusi enda elukaaslasele, 18-aastasele naisele. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.


10. aprillil teatati politseile, et Kurkse külas tekitas 38-aastane mees kehavigastusi endale tuttavale 42-aastasele mehele. Politsei pidas 38-aastase mehe kinni.

11. aprillil teatati naabritevahelisest tülist Saue vallas asuvas kortermajas, mis eskaleerus kähmlusega. Vigastusi sai 51-aastane naine.

Juhtum piiril

10. aprillil leiti Tallinna lennujaama turvakontrollis reisija pagasist terariist. Ametnikud võtsid 1969. aastal sündinud Venemaa kodanikust mehelt noa ning lubasid ta lennule.

11. aprillil soovis Tallinna Lennujaamast Kiievisse lahkuda 1990. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes oli koroonapositiivne. Teavitati Terviseametit ja isik suunati tagasi Eestis asuvasse elukohta.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. aprillil teatati politseile, et Tartus Koidu tänava eramus lõi 31-aastane naine ühise alkoholi tarvitamise käigus terava esemega tuttavat 29-aastast meest. Meedikud andsid kannatanule esmaabi. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas kinnipidamisasutusse.

10. aprillil sai politsei väljakutse Kambja valda Uhti külla, kus joobes 64-aastane mees oli löönud oma abikaasat. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei soovinud. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

9. aprillil koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eesti Vabariigis 34 kalendripäeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

11. aprillil kella 11 paiku kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning avastati, et mõlemad olid viibinud Schengeni viisaruumis päevi seadusliku aluseta. Isikutele kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks, misjärel lubati neil riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. aprillil teatati politseile, et Väike-Maarja valla eramus ründas 30-aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. aprillil teatati politseile, et Tapal kortermaja korteris ründas 61-aastane naine oma abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tamsalus varastati autolt katusereelingud. Kahju on ligikaudu 480 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Röövimine

11. aprillil teatati politseile, et Jõhvis Tartu maanteel löödi 59-aastast meest ja temalt võeti rahakott koos kaartide ja sularahaga. Kahju on ligikaudu 315 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

10. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänava maja juures ründas 35-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris lõi 46-aastane mees oma endist abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. aprillil teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korteris ründas 34-aastane naine oma endist abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

10. aprillil teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee maja juures löödi 39-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris ründas 20-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 20-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

10. aprillil teatati politseile, et Lüganuse valla hoolekandeasutuses tekitas 40-aastane mees tervisekahjustuse teisele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. aprillil teatati politseile, et Närvas Tallinna maantee korteris ründas 64-aastane mees teist meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

9. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 52-aastane naine Narvast sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti Smart-ID paroole, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt 1300 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
11. aprillil sai politsei teate, et Lääneranna vallas lõi korterelamu trepikojas 49-aastane naine sõnavahetuse käigus oma naabrit, 22-aastast naist, kes sai viga.

Vargus
11. aprillil sai politsei teate, et ööpäeva jooksul tungiti Pärnus Pääsu teel sisse garaaži, kust varastati kaks musta värvi elektrilist tõukeratast Xiaomi, elektrilisi tööriistu ja droon. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 2000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.