Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Läänemere toidutee arendab riikidevahelist kulinaarturismi (2007-03-21 13:22:43)

 

Kolmapäeval, 21. märtsil toimub põllumajandusministeeriumis Läänemere regiooni ja Balti riikide vaheline kohtumine, kus arutatakse Läänemere toidutee kujunemist ja kulinaarturismi arendamist.

Põllumajandusministeeriumi välissuhete- ja arenduse asekantsler Ruve Šanki sõnul on Läänemere toidutee projekti eesmärk kaardistada tüüpilist toitu pakkuvaid toitlustuskohti, ühendades need seotud marsruudiks.

„Läänemere toidutee hakkab ühendama erinevate riikide toitlustusasutusi. Toidutee ühendab ja läbib kultuurilise, ajaloolise ja loodusliku väärtusega objekte ning maastike. Läänemere toiduteel saab olema teatud regiooni ühendav ja koondav mõju”, selgitab Šank.

Tänasel kohtumisel osalevad Soome, Läti, Leedu ja Saksamaa põllumajandusministeeriumite esindajad. Loodetavasti liituvad suvel projektiga veel Norra, Taani, Poola ja Venemaa. Eestis kujuneb projekti elluviijaks MTÜ Maaturism.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 21.03.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.