Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tänavatel alustati kevadkoristusega (2021-03-30 08:16:46)

Eelmisel nädalal alustati Tartus sõidu- ja kergliiklusteede kevadkoristusega, mis lõpetatakse sobiva ilma korral hiljemalt 12. aprilliks.
Linn puhastab kevadkoristuse käigus kõik kõvakattega sõiduteed ja linna poolt hooldatavad jalg- ning jalgrattateed. Pärast kevadkoristust jätkatakse sõiduteede puhastamist suvise graafiku alusel, mille kohta leiab lähemat infot Tartu kodulehel www.tartu.ee/et/heakorra-uldinfo#Linnatänavate-heakord-ja-hooldus.
Kinnistute ees olevaid kõnniteesid peavad hooldama kinnistuomanikud. Linn juhib tähelepanu, et lehepuhuriga kõnniteede tolmust puhastamine pole lubatud. Samuti pole lubatud puistematerjalide ning prahi suunamine puhastatud sõiduteele või rentslisse, sest tolm jääb sellisel juhul teedele ringlema. Kõnniteede korrashoidu kontrollib järelevalve osakond.
Tartu linn on koos Tartu Majaomanike Ühinguga paigaldanud linna sada puistematerjali konteinerit, millest majaomanikud on saanud talvel võtta graniitkillustikku. Kasutuskõlblik puistematerjal tuleb kokku harjata ja teelt eemaldada ning võimalusel ladustada, et materjali saaks kasutada ka järgmisel hooajal. Puistematerjali on hea kasutada ka näiteks aiateede remondil täitematerjalina.
Heakorraga seonduvatest probleemidest saab teada anda telefonil 1789 või 736 1343 või kirjutades aadressile 1789@tartu.ee.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.