Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala info (2021-03-23 08:40:03)

Esmaspäev, 22. märts

· 22. märtsil on rahvusvaheline veepäev, mida ÜRO eestvedamisel tähistatakse alates 1993. aastast. Tänavune veepäev on pühendatud vee väärtustamisele. Loe rohkem Keskkonnaministeeriumi kodulehelt

· Esmaspäevast, 22. märtsist kuni 29. aprillini on vastamiseks avatud igakevadine internetipõhine RMK metsaviktoriin, kuhu on oodatud osalema kõik ajutiselt koduõppel olevad Eesti kooliõpilased. Metsaviktoriinil osaletakse klasside kaupa, kuigi iga õpilane vastab küsimustele iseseisvalt. Ülesannete lahendamisel ja vastuste otsimisel võib kasutada abimaterjale ja aru pidada nii õpetaja, kaasõpilaste kui ka pereliikmetega. Metsaviktoriin sisaldab endas küsimusi nii metsanduse, looduskaitse, taime- ja loomaliikide ning muude metsatarkuste teemal. Metsaviktoriini leiab lehelt kodulehelt.

· Kell 15.00 ootab Keskkonnaamet huvilisi Matsalu rahvuspargi kaitse-eeskirja muutmise eelnõu avalikule arutelule. Praegust viiruse levikut arvestades toimub arutelu virtuaalselt, MS Teamsi vahendusel. Matsalu kaitse-eeskirja eelnõust saab lähemalt lugeda Keskkonnaameti kodulehelt. Siit leiate ka avalikustamise perioodil laekunud ettepanekud ning lingi avaliku aruteluga liitumiseks.

· 22.-23.03 toimub Põhjamaade geodeesiakomisjoni referentsraamistike töörühma virtuaalkoosolek. Maa-ametist osalevad Karin Kollo, Jaanus Metsar ja Andres Rüdja. Satiladu on Maa-amet uus veebirakendus (https://satiladu.maaamet.ee), mis toob huvilisteni Euroopa Kosmoseagentuuri Eesti kohta toodetud satelliidiandmed. Andmed uuenevad iga päev ja on rakenduse kaudu kättesaadavad juba samal õhtul. Satilao tutvustus kõikidele huvilistele toimub neljapäeval, 25. märtsil kell 14.00-15.00Teamsis (Join live event).

Teisipäev, 23. märts

· Keskkonnaagentuur korraldab teisipäeval, 23. märtsil vahemikus 10.00 - 13.20 rahvusvahelisele meteoroloogiapäevale pühendatud veebikonverentsi "Ookean, meie kliima ja ilm". Sel korral on konverentsi eesmärgiks tõsta fookusesse ilma, kliima ja keskkonnaseisundi muutused, pöörates erilist tähelepanu Läänemerele ning selle ümbrusele. Kõik huvilised ning ajakirjanikud on oodatud konverentsist osa saama või seda kajastama. Soovituslik on eelnev registreerirmine veebis: https://bit.ly/3riV1Mh Samalt lingilt on leitav ka esinejate ettekanded ning täpsem ajakava. Konverentsil osalemiseks tuleb liikuda veebiaadressile https://www.worksup.com ning sisendada liitumiseks ürituse kood: MEETEO2021



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.