Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-03-18 08:11:32)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti üks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 10 alkoholijoobes ning üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
16. märtsil alustati menetlust selles, et Karjamaa tänaval asuvas korteris läks 34-aastane mees kallale oma abikaasale, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti kinni.

16. märtsil teatati peretülist Pirita linnaosas asuvas eramus, mille käigus läksid tülli 49-aastane mees ja 48-aastane naine. Tülisse sekkus 25-aastane mees ja tema ning 48-aastane mees tekitasid teineteisele valu ja kehavigastusi.

16. märtsil teatati politseile kaklusest E. Vilde teel asuvas korteris, mille käigus tekitas 20-aastane mees 53-aastasele mehele valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti kinni.

16. märtsil teatati peretülist Mahtra tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 37-aastane mees kallale 41-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi andis naisele esmaabi. Mees oli politseinike saabudes sündmuskohalt lahkunud.

16. märtsil teatati Nõmme linnaosas toimunud peretülist, mille käigus ründas 49-aastane naine 46-aastast meest. Naine oli politseinike saabudes sündmuskohalt lahkunud.

Kelmus
16. märtsil alustati menetlust selles, et 61-aastasele naisele helistati ja pakuti võimalust osaleda aktsiaturgudel. Naine andis enda kontaktandmed ning kauplemisplatvormi Nava Gates maaklerid lõid naisele ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest. Naine võimaldas enda arvutile kaugligipääsu ning naine tegi oma kontolt seni tuvastamata inimeste juhendamisel mitu erinevat ülekannet. Rahalisi vahendeid naine enda väidetavalt krüptokontolt välja võtta ei saanud ning kahjusumma on ligi 137 000 eurot.

Jälgi oma vara hoidmiseks lihtsaid nõuandeid:

-Kui sulle saabub pakkumine, mis lubab kiiresti suurt tulu või pakutakse müügiks toodet, mis on raskesti kättesaadav, siis suhtu sellesse ettevaatlikult.

-Ära edasta võõrastele andmeid oma ID-kaardist, PIN-koodidest, infot muudest isikut tõendavatest dokumentidest, fotosid krediitkaardist jms.

-Ära tee ülekannet enne, kui oled kontrollinud konkreetse ettevõtte tausta.

-Ära lae tundmatu inimese palvel oma arvutisse programme, mis lubavad tal võtta üle pilti sinu arvutist - TeamViewer või AnyDesk.

-Kui saad kahtlase kõne, lõpeta kõne kohe, blokeeri number ja anna sellisest kõnest teada PPA infoliinile 612 3000 või edasta info läbi kodulehe https://cyber.politsei.ee/

-Kui oled saanud kahju, pöördu politseisse.

Vargus
16. märtsi öösel laekus politseile teade, et kamp noori üritab avada võõrast sõiduautot. Väljakutsele reageerinud patrullpolitseinikud leidsid Põhja-Tallinnas Tuulemaa ja Kari tänava ristmikult sõiduauto Mercedes-Benz, millega oli sõidetud vastu ülekäiguraja liiklusmärki. Sündmuskohal tuvastasid politseinikud, et üks sõiduki juhipoolne aken oli katki. Kõik juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluse käigus.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. märtsil teatati konfliktist Maardu linnas, kui 20-aastane mees ja 19-aastane mees läksid omavahel kaklema. 19-aastane mees tekitas 20-aastasele mehele valu ja kehavigastusi ning ründaja peeti kinni.

16. märtsil teatati peretülist Maardu linnas, mille käigus läks 47-aastane mees kallale 46-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti kinni.

Vargus
16. märtsil teatati kütusevargusest Rae vallas asuvast tanklast. Kahjusumma 1100 eurot.

Juhtum piiril
16. märtsil viidi läbi illegaalimenetlus 1973. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes pani toime kehalise väärkohtlemise ning ei soovinud Eestist vabatahtlikult lahkuda. Mehe lubatud viibimisaeg riigis lõpetati ennetähtaegselt ning talle kohaldati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Sissesõidukeeld kohaldati viieks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et märtsikuu algul varastati Tartus Ringtee tänava kauplusest robottolmuimeja. Vargusega tekitatud kahju on 920 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 16. märtsi sai politsei väljakutse Valgas Petseri tänava korterisse, kus joobes 39-aastane mees oli löönud oma elukaaslast. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. märtsil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris lõi peretüli käigus 57-aastane mees oma abikaasat, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

16. märtsil teatati politseile, et Narvas Energia tänava korteris lõi 50-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

16. märtsil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris ähvardas 65-aastane mees oma abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

16. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas varastati autost valuveljed, rehvid ja muud vara. Kahju on 400 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

16. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis varastati tanklast kütust. Kahju on ligikaudu 92 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

16. märtsil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 18-aastane naine avaldas tööotsimise kuulutuse, misjärel kirjutati talle ja pakuti tööd. Töö saamiseks pidi kannatanu tegema konto ühele veebilehele. Registreerimiseks sisestas ta Smart-ID parooli, misjärel kanti tema kontolt teisele kontole 770 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
16. märtsil sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 58-aastane mees varastas Türi linnas Tallinna tänaval poest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
16. märtsil teatati politseile, et varem vargusi toime pannud 65-aastane mees varastas Pärnus Riia maanteel poest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni
vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.