Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium kuulutab välja noorte projektikonkursi “Maal on mõnus” (2007-03-19 14:34:11)

 

Alates 2004. aastast korraldab põllumajandusministeerium noortekonkursse teemal “Maal on mõnus”. Esimesel aastal korraldati koostöös Õpetajate Majaga kunsti- ja esseekonkurss, sellele järgneval aastal fotokonkurss ning 2006. aastal luulekonkurss.

Sel aastal kutsub põllumajandusministeerium noori osalema projektikonkursil. Konkursi eesmärk on, et noored vaataksid avali silmil enda ümber ringi, õpiksid nägema asju, mida oleks vaja ära teha ning mida suudaksid noored ise ellu viia.
Kogu ettevõtmise juures on oluline isetegemine ja avalik huvi. Soovitakse, et noored tegutseksid nii, et sellest tõuseks kasu paljudele kodukandi inimestele.

Konkursi tingimused on järgmised: noored koonduvad vähemalt viieliikmelistesse gruppidesse, otsivad projekti esitamiseks ja elluviimiseks mõne koostööpartneri (Eesti Külaliikumise Kodukant kohaliku keskuse, kooli, vallavalitsuse või mõne muu organisatsiooni, ühenduse), täidavad taotlusvormi koos vastavate lisadokumentidega, saadavad projekti postiga põllumajandusministeeriumisse ja jäävad ootama žürii otsust.

Žürii tööd juhib põllumajandusministeeriumi asekantsler Toomas Kevvai, žürii koosseisu kuuluvad veel Maalehe, Eesti Külaliikumise Kodukant, Maaelu  Edendamise Sihtasutuse ja noorteorganisatsioonide esindajad.

Ühe projekti maksumus ei tohi olla üle 10 000 krooni. Kuid see ei tähenda, et tuleb kirjutada ja ellu viia projekte, mille maksumus on 10 000 krooni. Projekt võib jääda 1 ja 10 000 krooni vahele. Kokku jagatakse projektide teostamiseks välja 50 000 krooni.

Projekte oodatakse kuni 23. aprillini. 15. maiks selgitatakse välja võitjad ja siis tuleb hakata projekte realiseerima. Novembrikuus loetakse konkurss lõppenuks.
Kogu info konkursi kohta on kättesaadav põllumajandusministeeriumi kodulehel www.agri.ee/noortekonkurss.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.03.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.