Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-03-12 08:09:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust (kaks eluruumidest). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati seitse alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. märtsil teatati politseile, et Kesklinnas Juhkentali tänaval lõi 23-aastane mees endale tuttavat 24-aastast meest rusikaga näkku. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

10. märtsil teatati politseile, et Kesklinnas Pärnu maanteel olevad elukohas läks 49-aastane naine kallale tuttavale 47-aastasele mehele. Politsei pidas naise kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. märtsil teatati politseile, et Rae vallas Pajupea külas läks naaber kallale 48-aastasele mehele. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Juhtum piiril

10. märtsil viidi läbi illegaalimenetlus 1972. aastal, 1988. aastal ja 1991. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes viibisid Eestis ebaseaduslikult. Neile koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja vastavalt sissesõidukeeld kuueks kuuks, üheks aastaks ja kuueks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtum piiril

10. märtsi õhtupoolikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1982. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Kreenholmi tänava korteris lõi 35-aastane mees talle tuttavat naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel korteris lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus 42-aastane mees oma endist elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

10. märtsil teatati politseile, et Narvas varastati suvilast tööriistu. Kahju on ligikaudu 387 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
11. märtsi öösel kella 2 ajal sai politsei teate, et Saarde vallas lõi seni tuvastamata mees 30-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
10. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmise aasta detsembris ostis 64-aastane mees WhatsAppis toimunud vestluse tulemusel 2300 euro eest Bitcoine ning investeeris need ühel internetileheküljel. Investeerimiskontolt ei õnnestu raha välja võtta.

Raplamaa

Vargus
10. märtsil sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 48-aastane mees varastas Raplas Tallinna maantee poest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.