Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
7. ja 8. aprillil on kevadine linnuvaatlus (2007-03-19 06:02:05)

7. ja 8. aprillil on kevadine linnuvaatlus

 

Juba kümnendat aastat kutsub Eesti Ornitoloogiaühing (EOÜ) ka tänavu lihavõttepühade ajal (7. ja 8. aprillil) kõiki inimesi loodusesse linde vaatama. Ürituse eesmärk ei ole tõsiteaduslik ning linnuvaatluspäevadel kaasalöömine eeldab õige vähe: tuleb lihtsalt nende kahe päeva jooksul leida aega linde vaadelda, olgu siis tunnisel jalutuskäigul või kogu nädalavahetuse vältaval linnuretkel.

EOÜ palub panna kirja kõik linnuliigid, keda kohtate või kuulete vahemikus laupäeva päikesetõusust kuni pühapäeva päikeseloojanguni. Samuti märkige kasvõi hinnanguliselt üles, mitut lindu te igast liigist sel ajavahemikul kuulsite või nägite. Juurde palutakse märkida, millises piirkonnas oma tähelepanekuid tegite ning millised olid teie huvitavamad vaatlused või kohtumised lindudega.

Kokkuvõtted oma vaatlustest saata EOÜ kontorisse hiljemalt 1. maiks kas kirja teel aadressil Pk 227, 50002 Tartu, “Linnuvaatlus” või e-posti teel aadressil andrus.kuus@eoy.ee.

Linnuvaatluse materjalid on kättesaadaval ka EOÜ kodulehel www.eoy.ee.


Linnuvaatluse 2007 ankeet


Allikas:
Eesti Ornitoloogiaühing

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.