Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2021-03-08 08:06:45)

8. märts - 14. märts 2021

Esmaspäev, 8. märts

· Kell 13.30 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse, kantsler Tiina Saron ning ministri nõunikud videokohtumisel Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja esindajatega.

· Kell 11.10 osaleb Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil, kus on teemaks ülevaade maasikakasvatussektori olukorrast.

· Kell 15 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse AS Vireeni juhi Tarmo Teravaga.

Teisipäev, 9. märts

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuskabineti nõupidamisel.

· Kell 13 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse põllumajandus- ja toidusektori esindusorganisatsioonidega, et arutada põllumajandustoote ja toidu tarneahelas ebaausa kaubandustava tõkestamise seaduse eelnõud puudutavaid küsimusi. Eelnõu eesmärk on kaitsta põllumajandustooteid ja toitu müüvaid ettevõtjaid ostjate ebaausate kaubandustavade eest. Lisainfo: Janeli Tikk, 625 6299, janeli.tikk@agri.ee.

· Kell 14 toimub maaeluminister Urmas Kruuse virtuaalkohtumine AS Tartu Agro esindajatega.

· Kell 14 osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi, loomatervise ja -heaolu büroo peaspetsialist Margus Proses ja õigusosakonna nõunik Katrin Tuula Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil, kus vaadatakse üle senised tegevused seoses kollektiivse pöördumisega "AITAB!", mis puudutab rahvaalgatust loomakaitseseaduse ja sellega seonduvate õigusaktide muutmiseks.

Kolmapäev, 10. märts

· Kell 12 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse kaubanduse valdkonna esindajatega, et arutada põllumajandustoote ja toidu tarneahelas ebaausa kaubandustava tõkestamise seaduse eelnõud puudutavaid küsimusi.

· Kell 14 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse video teel Eestimaa Talupidajate Keskliidu esindajatega.

· 10.‒12. märtsil toimub ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni tooraineprobleemide komitee virtuaalne istung, millel osalevad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna majandus-ja keskkonnaanalüüsi büroo nõunik Katre Kirt, põllumajanduspoliitika osakonna põllumajandussaaduste tarneahela büroo peaspetsialist Kalev Karisalu ja nõunik Kadri Rand ning ekspordi ja turuarenduse büroo peaspetsialist Eve Paju.

Neljapäev, 11. märts

· Kell 9 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse mahemajandusettevõtete katusorganisatsiooni Organic Estonia esindajatega.

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 14.30 osaleb Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban veebikonverentsi "Agronoomia 2021" arutlusringis "Toidu julgeolek".


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.