Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud ööpäeva sündmused (2021-03-04 07:52:34)


Möödunud ööpäevaga registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 45 varavastast kuritegu, millest 33 vargust, neist üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vägivald võimuesindaja vastu

2. märtsil kella 19 paiku teatati politseile, et Nõmmel Padu tänaval majas ähvardas agressiivne ja alkoholi tarvitanud 48-aastane mees enda elukaaslast, 54-aastast naist. Patrulli saabudes viibis mees õues, kus ta mõne hetke pärast muutus agressiivseks ning ähvardas politseinikke lüüa. Kinnipidamisel tekkinud rüseluse käigus õnnestus mehel kätte saada ühe politseiametniku vööl olnud teleskoopnui, millega ta lõi politseiametniku. Korrarikkuja ründas kätte saadud nuiaga ka kolleegile appi läinud politseinikku. Ründaja ohjeldamiseks kasutasid politseinikud taserit ning sündmuskohale appi jõudnud politseipatrull pidas mehe kinni. Kiirabi viis viga saanud 24- ja 29-aastase politseiniku haiglasse. Politseinike elu ohus ei ole.

Kehalised väärkohtlemised

2. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval korteris ründas 36-aastane mees 42-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Mees lahkus sündmuskohalt enne politseinike saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

2. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel ründas 33-aastane mees 45-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politseinikud pidasid ründaja kinni.

2. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopliranna tänaval korteris ründas 63-aastane mees oma elukaaslast, 56-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

2. märtsil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati lukustamata jalgratas. Kahju 300 eurot.

Juhtumid piiril

2. märtsil lahkus Tallinna lennujaama kaudu Londonisse Eesti Vabariigi kodanik, kes rikkus eneseisolatsiooni kohustust. Rikkumisest teavitati Terviseametit.

2. märtsil lahkus Tallinna lennujaama kaudu Minskisse Ukraina kodanik, kes rikkus eneseisolatsiooni kohustust. Rikkumisest teavitati Terviseametit.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et veebruarikuus varastati Nõo vallas korterist hinnalisi münte. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Omastamine

2. märtsil teatati politseile, et Haljala alevikus omastati 50-aastase mehe mobiiltelefon Samsung. Kahju on ligikaudu 400 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus

2. märtsil teatati politseile, et Narvas varastati kaubanduskeskusest vaip. Kahju on ligikaudu 345 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
2. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal Türil eramajas lõi 50-aastane mees 25-aastast naist, kes sai viga.

Vargus
2. märtsil sai politsei teate, et Paides Mõisa teel murti sisse garaaži, kust varastati tööriistu. Esialgsel hinnangul on varaline kahju ligi 525 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
2. märtsil teatati politseile, et Häädemeeste vallas eramajas lõi 41-aastane mees tuttavat 79-aastast meest metallkarguga. Politsei pidas 41-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused
2. märtsil teatati politseile, et Pärnus Laial tänaval varastas 45-aastane mees kauplusest rõivaid, esmatarbekaupu ja muud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

2. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et veebruarikuus varastati Pärnus Aisa tänava külaliskorterist rõivaid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 1990 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.