Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud ööpäeva sündmused (2021-03-03 08:06:29)


Möödunud ööpäevaga registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 37 varavastast kuritegu, millest 26 vargust (üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati neli alkoholijoobes ja neli narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. märtsil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel korteris lõi ühise alkoholitarvitamise käigus 46-aastane mees 43-aastast naist.

1. märtsil teatati veidi enne kell 13 konfliktist Paldiski maanteel asuvas kaubanduskeskuses. 34-aastane mees ei soovinud keskusesse sisenemisel kanda maski või näokatet, kuid keskuse turvatöötajad keelasid tal koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu sisenemise. Mees muutus agressiivseks ja tõukas ning lõi korduvalt turvamehi, kes olid sunnitud tema vastu kasutama gaasi. Politseinike saabumise ajaks oli konflikt lõppenud ning turvameestega konflikti sattunud mees toimetati jaoskonda. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil teatati, et Maardus tekkis konflikt elukaaslaste, 48-aastase mehe ja alkoholijoobes 38-aastase naise vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

1. märtsil teatati, et Kopli külas on varastatud ehitusplatsilt erinevaid tööriistu. Kahju 920 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 22. veebruaril varastati Jõgeval Põik tänava kauplusest toidu- ning tarbekaupu. Vargusega tekitatud kahju on 242 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil teatati politseile, et Tartus Tähe tänava korteris ründas joobes mees 44-aastast abikaasat. Politseinike saabudes oli mees juba lahkunud ning ümbrusest teda tabada ei õnnestunud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Ööl vastu 1. märtsi lõhuti Tartu vallas Vahi alevikus kortermaja ees seisnud Peugeoti tagaklaas ning masinast varastati erinevaid esemeid. Kahju ja juhtunu täpsemad üksikasjad on veel selgitamisel.

Juhtumid piiril

1. märtsil kella 11.20 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

1. märtsil kella 22.15 ajal avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Läti numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. märtsil alustas Rakvere politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Kunda kortermajas lõi 61-aastane mees oma elukaaslast.

Juhtum piiril

1. märtsil tabasid Ida prefektuuri Narva kordoni ametnikud 1994. aastal sündinud Šveitsi Konföderatsiooni kodaniku, kes liikus Kulgu tammilt Kreenholmi saare suunas, mis on piirirežiimi ala. Piirirežiimi rikkumise eest määrati Šveitsi Konföderatsiooni kodanikule rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Vargus
2. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et veebruarikuus varastati Kudjape alevikus Tallinna tänaval kauplusest tööriistu. Tekitatud varaline kahju on 645 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.