Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool toob tudengielu koju kätte (2021-02-25 08:44:10)


Traditsiooniline avatud uste päev Eesti Maaülikoolis korraldatakse tänavu teisiti. Ülikoolieluga saab tutvuda virtuaalkohtingu vormis otseülekandena, mis algab
täna, 25. veebruaril kell 13 ning sellega saab liituda maaülikooli veebilehe vahendusel.

Keerulisel ajal, mil õppehoonete uksed on lukus ja üliõpilased suunatud koduõppele, ei saa Eesti Maaülikool kahjuks võõrustada gümnasiste ja teisi edasiõppimisest huvitatuid traditsioonilisel moel oma ruumides. Vajalik info ei jää siiski saamata ning huvilised on oodatud ühinema veebikohtinguga, mille kohta saab täpsemalt lugeda aadressil: emu.ee/veebikohting.

Oma eetriaja saavad ülikooli kõik bakalaureuseõppekavad, tutvustades õppimisvõimalusi ja avades tulevikuperspektiive. Tudengielust, kogemustest ja kohanemisest räägivad mõistagi tudengid ise. Milliseid uusi lahendusi on ülikool pidanud leidma, et õppetöö jätkuks ning kuidas vaatab maaülikool tulevikku, sellest räägib rektor Mait Klaassen.

Nagu teisedki koolid, on ka maaülikool pidanud piirama auditoorset õpet ja andma tarkusi edasi rohkem elektrooniliste kanalite kaudu. Kuid see on olnud ajutine lahendust. Õpe maaülikoolis on väga praktiline, mistõttu ei pea kartma, et kogu stuudium möödub kodus arvuti ees, märkis õppeprorektor Endla Reintam. Tema kinnitusel on tudengitele loodud turvalised võimalused, et nad saaksid täppislahendusi ja erialaspetsiifikat õppida tundma ka kohapeal, mistõttu tasub kindlasti maaülikooli pakutavaga tutvust teha.

Pärast otseülekande lõppu jätkuvad erialakohtingud ning töötoad. Nendegi kohta leiab informatsiooni ülikooli veebilehelt.

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.