Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-02-12 08:26:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 31 varavastastest kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Põhja prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtum piiril

10. veebruaril tegi PPA lennusalga lennuk hädamaandumise Tallinna Lennujaamas, kuna lennuki kõhu all paiknev vaatluskaamera ei sulgunud korrektselt. Lennuk maandus ohutult, keegi juhtunus viga ei saanud ning ka lennuk ei saanud kahjustusi. Lennujaamas olid lennukil vastas Põhja prefektuuri piirivalvepatrull, päästjad ja kiirabi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 9. veebruaril puhkes Viljandis Puidu tänava ettevõttes kahe töötaja vahel erimeeldus, mille käigus üks töötaja lõi teist. Rünnaku ohvriks langenud 29-aastane mees pöördus politseisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

10. veebruaril teatati politseile, et Rakveres ähvardas 59-aastane mees teist meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

10. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres varastas 84-aastane naine korduvalt kauplusest kaupa. Kahju on ligikaudu 27 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee korteris lõi 34-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. veebruaril teatati politseile, et Narva-Jõesuu eramus lõi peretüli käigus 41-aastane naine oma tütart, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

10. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis maja juures lõi 18-aastane mees talle tuttavat meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

10. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel möödus 48-aastane naine kaupluse kassadest kauba eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas naise kinni ja andis üle politseile.

Arvutikelmus

10. veebruaril alustati Narva politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et 36-aastase mehe pangakontolt tehti rahaülekandeid tema Smart-ID koode kasutades teisele kontole ilma omaniku nõusolekuta. Kahju on 250 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
10. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval varastas 29-aastane mees kauplusest kosmeetikatooteid, kõrvaklappe ja muud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmus
10. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Pärnumaal elavale 32-aastasele mehele pakuti sotsiaalmeedias võimalust krüptorahaga teenida, kuid tegelikkuses peteti mehelt raha välja ning tekitati kahju üle

Avaliku korra raske rikkumine
10. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi Pärnus Hommiku tänaval seni tuvastamata mees 59-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.