Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avatud uste päev Eesti Maaülikoolis (2007-03-15 17:25:41)


Teisipäeval, 20. märtsil on Eesti Maaülikoolis (EMÜ) avatud uste päev, kuhu saab Tallinnast, Tapalt ja Jõgevalt sõita Edelaraudtee erirongiga. Uksed on kooliõpilastele korraga valla kõigis Tartu kõrgkoolides.

Et rongisõitu põnevamaks muuta, sisustavad aega üliõpilasesindused. Maaülikooli üliõpilasesindus korraldab rongisõitjaile viktoriini, mille võitjaile on auhindadeks maaülikooli meened. Üliõpilasesinduse esimees Silver Kuusik ütles, et esinduse liikmete sihiks on juba rongis õpilastele selgeks teha, et neil tasub tulla just nimelt maaülikooli. Tartus ootavad noori bussid, mis sõidutavad neid Tähtvere väljale, kus asub maaülikooli campus.

Kell 11 algab peahoone aulas (Kreutzwaldi 64) infotund, kus pärast teadusprorektor Andres Koppeli tervitust saavad sõna erialade tutvustuseks instituutide esindajad. Räägitakse ka interneti teel sisseastumisavalduse esitamise võimalusest ja õppeinfosüsteemist. Üliõpilased kõnelevad oma elust, esinduse tööst, üliõpilasvahetusest, praktikavõimalustest meil ja
välismaal.

Lisaks peahoonele saavad õpilased tutvuda Zoomeedikumi, Metsamaja ja Tehnikamajaga.

Uksed on kooliõpilastele korraga valla neljas Tartu kõrgkoolis: maaülikoolis, Tartu Ülikoolis, lennukolledžis, kaitseväe ühendatud õppeasutuses. Erirong väljub Tallinnast 7:43, peatub Tapal 8:51, Jõgeval 9:33 ja jõuab Tartusse 10:03. Rong väljub Tartust 17:21 ja saabub Tallinna kell 19:35. Erirong sõidab nelja kõrgkooli, Edelaraudtee ja Hansapanga
koostöös.

Infot Eesti Maaülikooli sisseastumise kohta vt www.emu.ee/283.

Täpsem info: Tiiu Lille, Eesti Maaülikooli vastuvõtu peaspetsialist, tel 731 3048.


Allikas: EMÜ 15.03.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.