Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-02-10 08:03:23)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 34 varavastastest kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada neli inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

8. veebruaril teatati politseile, et Tallinnas Kivila tänaval vehkis 41-aastane mees relvataolise esemega ning lasi sellest paar lasku lumehange. Mehe käest leiti stardipüstol, mis ühes mehega politseijaoskonda toimetati. Esialgsetel andmetel mees kedagi stardipüstoliga ei ähvardanud ning keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei alustatud menetluses.

Kehaline väärkohtlemine

8. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval läks seni tuvastamata mees kallale 20-aastasele mehele ja lõi teda vastu kätt.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. veebruaril teatati politseile, et Narvas A-A. Tiimanni tänava kortermaja trepikojas löödi 13-aastast poissi, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. veebruaril teatati politseile, et Narva-Jõesuus maja juures löödi 18-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

8. veebruaril teatati politseile, et Narvas varastati A-A. Tiimanni tänava kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju on ligikaudu 226 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis varastati tanklast kütust. Kahju on ligikaudu 54 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus

5. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et täpselt tuvastamata ajal varastati Paides Tööstuse tänaval ettevõtte laoruumist erinevaid tarvikuid. Täpsemad asjaolud ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Omavoliline sissetung
8. veebruaril sai politsei teate, et Märjamaa vallas on akna lõhkumise teel tungitud sisse talu elumajja. Lõhkumisega tekitatud kahju on 175 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.