Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-02-05 08:02:30)


Möödunud ööpäeval registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, sh 16 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

3. veebruaril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuvast majast leiti granaadikujuline ese. Hoones olevad inimesed evakueeriti ning pommigrupp tegi kindlaks, et tegu oli Airsofti mängimiseks kasutatava granaadikujulise õhkrelvaga ning kellegi elule ega tervisele ohtu ei ole.

Ähvardamine

3. veebruaril teatati, et kella 19 ajal viskas meesterahvas Mustamäel Retke teel haigla juures parkas autosse istunud juhi pihta tundmatut vedelikku ning jooksis seejärel minema. Samuti avastas kannatanu, et tema sõiduki rehv oli läbi torgatud. Kõik juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

3. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris ründas 28-aastane mees oma elukaaslast, 28-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. veebruaril teatati, et Kesklinnas Herne tänaval korteris viskas 34-aastane naine noaga oma elukaaslast, 26-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politseinikud pidasid naise kinni.

3. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Ehte tänaval korteris tekkis konflikt 45-aastase mehe ja 34-aastase mehe vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

3. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval korteris lõi 28-aastane mees oma abikaasat, 32-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

3. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korterit varastati käekott, milles oli 510 eurot sularaha.

Kelmus

3. veebruaril teatati, et 43-aastasele naisele helistas end Swedpanga töötajana esitlev isik ning väitis, et naise pangakaardilt üritab keegi raha varastada. Varguse takistamiseks paluti naisel sistada oma PIN-kood, et saaks aktiveerida kaitseporgrammi. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on kadunud 1427 eurot.

Harjumaa

Vargus

3. veebruaril teatati, et Peetri alevikus on sisse murtud soojakusse, kust varastati erinevaid tööriistu. Kahju kokku 5450 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. veebruaril sai politsei teate, et Vinni valla korteris tungis 43-aastane mees kallale oma täisealisele pojale. Politsei pidas isa kahtlustatavana kinni.

3. veebruaril sai politsei väljakutse Rakvere linna Laada tänava korterisse, kus 28-aastane mees ründas oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

3. veebruaril laekus Rakvere politseijaoskonnale avaldus, et 2. veebruaril Rakveres Tuleviku tänava hoonest varastatud mobiiltelefonist Nokia saadeti sõnumeid tasulistele lühinumbritele, mille tulemusena tekitati kannatanule 637 euro suurune kahju.

Ida-Virumaa

Kelmus

3. veebruaril teatati politseile, et internetiportaalis Okidoki kaupa müünud 27-aastaselt meesterahvalt peteti välja 400 eurot, kui end ostjana esitlenud inimene palus tal siseneda saadetud viidetele ning sisestada oma Smart-ID koodid. Politsei palub kõigil, kes kasutab kasutatud toodete müügikeskkondi, veenduda nii pakutavate toodete olemasolus kui ka müüjana kindlustada end võimalike pettuste eest, kasutades pangaülekandeid või arveldades sularahas ning mitte sisenedes kahtlastele veebilinkidele.

Vargused

3. veebruaril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Aia tänava hoones omastas tundmatu inimene kannatanu ehteid. Tekitatud kahju on ligi 3000 eurot.

3. veebruaril sai politsei teate, et 29. jaanuaril varastas tundmatu inimene Narvas A-A. Tiimanni tänava kauplusest tooteid. Isik ning juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.