Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-02-03 08:17:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 38 varavastast kuritegu, sh 21 vargust (neist neli eluruumidest, üks sõidukitest). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati seitse, narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Piiril registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Jahu tänaval ründas 45-aastane mees oma elukaaslast, 35-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. veebruaril teatati, et Kesklinnas Kauba tänaval korteris lõi 59-aastane mees oma elukaaslast, 61-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

1. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Õle tänaval korteris toimus kaklus elukaaslaste, 21-aastase mehe ja 23-aastase naise vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

1. veebruaril alustati menetlus juhtumis, kus 61-aastasele naisele helistas vene keelt kõnelev mees, kes väitis, et naise kontolt tahetakse teha ülekannet Leetu. Ülekande blokeerimiseks pidi kannatanu ütlema oma internetipanga kasutajatunnuse ja paroolid. Kuid selle tulemusel tehti hoopiski kannatanu nõusolekuta tema pangakontolt ülekandeid summas 7940 eurot.

Harjumaa

Vargus

1. veebruaril teatati, et Kehras on varastatud maja ees kile all seisnud ATV. Kahju 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et jaanuarikuu lõpus esitati saematerjaliga tegelevale puiduettevõttele maksekorraldus, mille alusel väljastati ostjale soovitud kaup. Hiljem selgus, et tegu oli võltsitud korraldusega ning saematerjali eest ei ole seni müüjale raha laekunud. Ettevõttele tekitatud kahju on 2619 eurot.

Juhtum piiril

Ööl vastu 2. veebruari kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 62 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Isikule koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati pooleks aastaks sissesõidukeeld, misjärel lahkus mees Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru tee korteris lõid ühise alkoholitarvitamise käigus üksteist 33-aastane naine ja 34-aastane mees. Mõlemad said viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

1. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis Tartu maantee maja juures ähvardati 43-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

1. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastas 49-aastane mees kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju on ligikaudu 23 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
1. veebruaril sai politsei teate, et Paides Pärnu maanteel varastas 32-aastane mees kauplusest alkoholi ja lõhnaõli. Kaupluse töötajad pidasid ta kinni ning andsid üle politseile. 32-aastane mees on ka varem vargusi toime pannud.

Läänemaa


Kelmus

1. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud aasta detsembris võttis Haapsalus elava naisega ühendust vene keelt kõnelev mees, kes pakkus investeerimise võimalust. Naine tegi talle antud juhiste järgi mitu ülekannet ning kelmusega tekitati kahju ligi 2775 eurot.

Pärnumaa

Vargused

1. veebruaril teatati politseile, et Paikuse alevis on eramaja hoovist varastatud ATV. Vargusega tekitatud kahju on 5000 eurot.

1. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et alates möödunud aasta sügisest kuni jaanuari keskpaigani on Pärnus Lätte tänava äärest varastatud 30 tihumeetrit männipalki. Tekitatud varaline kahju on 2300 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung
1. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud nädala reedel siseneti Märjamaal omavoliliselt korterisse ning tekitati varalist kahju esialgsel hinnangul ligi 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.