Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 5. nädala eelinfo (2021-02-01 08:21:20)

Esmaspäev, 1. veebruar

· Kuni 21. veebruarini saavad taas kõik 18-30-aastased noored esitada ideid KIKi roheideede konkursile Negavatt. Konkursile on oodatud nii tooted, teenused, kampaaniad kui ka algatused, mis võivad julgesti olla alles algusjärgus või lausa mõtte tasandil, sest Negavati idee ongi seda üheskoos teiste meeskondade, koolitajate ja mentoritega kasvatama hakata. Kümme parimat meeskonda läbivad sisuka koolitusprogrammi ja saavad 1000 eurot arendusraha, et jahtida juuni alguses idee elluviimiseks mõeldud konkursi 10 000-eurost peaauhinda. Lisainfo: www.negavatt.ee

Kolmapäev, 3. veebruar

· Toimub turba ümarlaua kohtumine. Arutuse all on turbatööstuse väljakutsed kliimapoliitika valguses, kaevandamiseks sobivate turbaalade nimekirja revideerimine ning ettevalmistused rahvusvaheliseks turbakongressiks, mida sel aastal korraldab Eesti. Turba ümarlaud on kohtunud alates 2006. aastast ning ümarlaua liikmeteks on valdkonna eksperdid erialaliitudest, ülikoolidest ja ametiasutustest. Ümarlaua ülesandeks on olulisemate soode ja turbamaade kasutamisega seotud küsimuste, strateegiate, tegevuskavade, uuringuprojektide ja nende tulemuste arutamine ning soovituste andmine.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.