Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-01-27 08:06:51)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 61 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 26, sh vargustest 13 korral. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati viis, narkojoobes üks. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti viis.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. jaanuaril teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel olevas elukohas tekkis konflikt abikaasade, 41-aastase mehe ja 44-aastase naise vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

25. jaanuaril teatati politseile, et Kristiines Endla tänaval olevas bussipeatuses tekkis konflikt 30-aastase ja 18-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati teineteisele vigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

25. jaanuaril teatati politseile, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval lasi seni tuvastamata mees pipragaasi näkku 24-aastasele mehele ja solvas teda.

25. jaanuaril teatati politseile, et Kesklinnas Pärnu maanteel oli kaklus 28-aastase ja 49-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. jaanuaril teatati, et Tartus Kesa tänaval lõi 36-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Konflikti käigus viga saanud naine pöördus tervisekontrolliks haiglasse.

Juhtumid piiril

25. jaanuaril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 40-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

25. jaanuaril hilisõhtul kontrolliti Koidula piiripunktis Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga veokit Mercedes-Benz, mida juhtis venemaa 53-aastane Föderatsiooni kodanik. Tollikontrolli käigus leiti sõiduki kerekonstruktsioonidest 4000 Valgevene Vabariigi maksumärkidega sigaretti. Juhtumiga tegeleb Maksu- ja Tolliamet.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee maja juures lõi 19-aastane mees naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

25. jaanuaril teatati politseile, et Narva-Jõesuu kortermaja korteris lõi 52-aastane naine oma tütart, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

25. jaanuaril teatati politseile, et Narva-Jõesuu kortermaja korterist varastati mobiiltelefon ja ehteid. Kahju on ligikaudu 1500 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

25. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel J. Gagarini tänava korterist varastati ligikaudu 700 eurot sularaha. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

25. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 63-aastane mees sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt 3000 eurot.

Palume inimestel oma vara hoidmise eesmärgil jälgida järgmised nõuandeid:

Kui saate kõne võõralt inimeselt, kes teatab teile võimalikest turvaprobleemidest pangakontol, pakub võimalus kiiresti rikkaks saada ja tundub kõnes agressiivne, siis kindlasti enne otsuse tegemist kontrollige saadud infot, helistades ettevõte, organisatsiooni või riigiasutuse telefoninumbrile ise. Ärge tehke kiirustades ühtegi otsust!

Ärge edastage võõrastele andmeid oma ID-kaardist, PIN-koodidest, infot muudest isikut tõendavatest dokumentidest, fotosid krediitkaardist jms.

Kui teile saabub pakkumine, mis lubab kiiresti suurt tulu või pakutakse müügiks toodet, mis on raskesti kättesaadav, siis suhtuge sellesse väga ettevaatlikult.

Ärge laadige tundmatu inimese palvel oma arvutisse programme, mis lubavad tal võtta üle pilti sinu arvutist - TeamViewer või AnyDesk.

Kui näete oma kontol kahtlast rahaülekannet, andke sellest viivitamatult teada pangale ja politseile, helistades telefoninumbril 112.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal läks Põhja-Pärnumaa vallas 74-aastane mees kallale 78-aastasele naisele, kes sai viga.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetusel tõukas Rapla vallas korteris 31-aastane mees 19-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.