Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-01-21 08:00:44)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Tabati viis alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval toimus kaklus kahe tuttava vahel, milles sai kannatada 23-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

19. jaanuaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel tekkis konflikt kahe tuttava vahel, milles sai kannatada 53-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

19. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval korteris lõi 62-aastast meest tema naabrimees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

19. jaanuaril teatati konfliktist Lasnamäel Mahtra tänaval korteris, kus omavahel läksid kaklema elukaaslased, 47-aastane mees ja 45-aastane naine. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

Kelmus

19. jaanuaril alustati menetlus juhtumis, kus 43-aastasele naisele helistati väidetavalt Swedbangast, et teavitada teda kahtlasest ülekandest tema kontolt. Seepeale vastas naine, et ta ei ole Swedbanga klient, vaid LHV. Mõne aja pärast helistati naisele uuesti, seekord väidetavalt LHV pangast ja paluti täpsustada kaardi andmeid, et tagada turvalisus. Hiljem kontrollides avastas kannatanu, et tema kontolt on tehtud 459 euro väärtuses ülekanne Ukrainasse.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. jaanuaril teatati, et Kehras rünnati 65-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumpiiril

19. jaanuaril soovis Tallinna lennujaama kaudu Minskisse lennata 1966. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel oli kehtiv eneseisolatsioonikohustus. Mehega vesteldi, teavitati Terviseametit ning mees suunati tagasi Eestis asuvasse elukohta eneseisolatsiooni lõpuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

19. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Ujula tänava kaupluses peeti kinni mees, kes püüdis poest varastada alkohoolseid jooke. Kaup tagastati rikkumata kujul kauplusele ning 28-aastane mees toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Omastamine

Politseile laekus teade, et Tartus Tammepärja tänava eramus torutöid teostanud 39-aastane mees lahkus tööde lõppedes objektilt ühes minipressi komplektiga. Mees keeldub tagastamast tööriistu, ka ei vasta ta enam objekti valdaja kirjadele ega kõnedele. Kahju on 1400 eurot.

Valgamaa

Varguskatse

Ööl vastu 19. jaanuari laekus politseile info, et Otepää vallas murti sisse ehitusjärgus eramusse, kust püüti varastata õhksoojuspumba siseseadet. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 18-aastase noormehe. Juhtunu täpsemad asjaolud ja majaomanikule tekitatud kahju selgitatakse kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava korteris lõi 45-aastane mees oma poega, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

19. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Kalda tänava maja juures lõi 37-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

19. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korterist varastati mobiiltelefon OnePlus. Kahju on ligikaudu 700 eurot.

19. jaanuaril teatati politseile, et Narvas haridusasutusest varastati kommide müügiautomaat. Kahju on ligikaudu 300 eurot.

19. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel möödus 17-aastane mees kaupluse kassadest alkohoolsete jookide eest tasumata. Kahju on ligikaudu 32 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
19. jaanuaril sai politsei teate, et Pärnus Haapsalu maanteel varastas 50-aastane naine kauplusest spordijalatsid ja toitu. Politsei pidas ka varem vargusi toime pannud naise kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
20. jaanuaril kella 00.30 ajal sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 44-aastane mees 36-aastast meest, kes sai viga ja viidi haiglasse.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.