Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-01-20 08:08:57)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, üks röövimine, 18 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval korteris ründas 56-aastane mees oma abikaasat, 53-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

18. jaanuaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel on ehitussoojakust varastatud mitmeid tööriistu. Esialgne kahju kuni 3000 eurot.

Kelmused

18. jaanuaril alustati menetlus juhtumis, kus 33-aastane naine tutvus Tinderis meesterahvaga, kes mõnenädalase suhtluse järel soovitas ennast kui professionaalset investeerimiskonsultanti. Mees pakkus naisele võimalust kaubelda küptovaluutaga, kuid lõi talle tegelikest asjaoludest vale ettekujutuse. Selle tulemusel tegi naine enda pangakontolt kauplemisplatvormile ülekandeid 700 eurot väärtuses, kuid tegelikult rahalisi vahendeid välja võtta ei saa ning nõutakse aina juurdemakseid erinevatel ettekäänetel.

18. jaanuaril alustati menetlus juhtumis, kus 59-aastasele naisele helistas tundmatu naine, kes esitles ennast juristina ja pakkus abi raha tagastamisel, mis on varasemalt erinevatel platvormidel kaotatud. Selleks palus helistaja kannatanul siseneda internetipanka oma PIN-koodidega ja taotleda konkreetselt firmalt laenu summas 4400 eurot. Hiljem avastas kannatanu, et tema kontolt on kadunud 4704 eurot.

18. jaanuaril alustati menetlus juhtumis, kus 51-aastasele mehele helistas väidetav Swedbanga töötaja, kes väitis, et mehe kontolt on tehtud kahtlane tehing ning seepärast tuleb talle turvalisuse kaalutulustel teha uued paroolid. Seejärel palus ta kannatanul sisestada pangas enda PIN-koodid ja öelda krediitkaardi taga olevad kolm numbrit. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on tehtud kolm ülekannet kogusummas 6050 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. jaanuaril teatati, et Loo alevikus lõi seni tuvastamata mees pudeliga vastu pead 24-aastasele mehele. Lööja lahkus sündmuskohalt. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

18. jaanuaril lahkusid Tallinna lennujaamast lennuga Londonisse üks Rumeenia, üks Eesti, kaks Hispaania ja üks Saksamaa kodanik, kellele oli kehtiv eneseisolatsioonikohustus. Kõigi inimestega vesteldi ning informatsioon nende kohta edastati Terviseametile.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et detsembrikuus varastati Tartus Sõbra tänava kauplusest 458 euro väärtuses kaupu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Viljandimaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

16. jaanuaril sai politsei teate, et Viljandis Vaksali tänava korterist leiti 26-aastase naise vägivallatundemärkideta surnukeha. Naise surma põhjuse selgitab kohtuarstlik ekspertiis ning juhtunu asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Arvutikelmus

18. jaanuaril teatati politseile, et Tapa vallas sai 54-aastane mees kõne väidetavalt pangatöötajalt, kes küsis kannatanult tema Smart-ID koode, et sulgeda pangakonto. Seejärel kaotas kannatanu ligipääsu oma pangakontole ja tema kontolt tehti ülekanne teisele kontole summas 400 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

18. jaanuaril teatati politseile, et Kiviõlis Soo tänava korteris löödi meest ja võeti temalt 300 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

18. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris ründas 35-aastane naine meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

18. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel I.Pavlovi tänava maja juures lõi 51-aastane mees naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

18. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Tuleviku tänava majas lõi 34-aastane mees naist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

18. jaanuaril teatati politseile, et Kiviõlis Keskpuiestee korteris ähvardas 59-aastane naine teist naist. Politsei pidas 59-aastase naise kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
18. jaanuari hilisõhtul sai politsei teate, et Haapsalus korterelamus lõi seni tuvastamata isik 53-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.