Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-01-15 10:24:03)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 40 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine ja 15 varavastast kuritegu, sealhulgas üheksa vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Registreeriti neli Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. jaanuaril teatati politseile, et Kesklinnas Vene tänaval olevas elukohas tungis 39-aastane mees kallale enda endisele elukaaslasele, 48-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

13. jaanuaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval olevas elukohas tekkis tüli elukaaslaste, 37-aastase mehe ja 39-aastase naise vahel, mille käigus tekitati valu. Tüli juures oli ka laps. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

13. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval olevas elukohas oli konflikt elukaaslaste, 46-aastase mehe ja 44-aastase naise vahel. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

13. jaanuaril teatati politseile, et Kristiines Madara tänaval murti sisse kauplusse ning varastati neli arvutit ja neli telefoni. Kahju on kokku 2850 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril teatati politseile, et Paldiskis Lepiku tänaval läks 37-aastane naine kallale enda elukaaslasele, 38-aastasele mehele, lõi teda rusikaga ja kraapis küüntega. Naine oli alkoholijoobes. Politsei pidas 37-aastase naise kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

13. jaanuari õhtul laekus politseile info, et Jõgeval Suure tänava kõnniteelt leiti torkehaavadega teadvusetu 53-aastane mees. Meedikud alustasid sündmuskohal kohe mehe elustamisega, kui paraku olid mehe vigastused sedavõrd rasked, et tema elu päästa ei õnnestunud. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 59-aastase mehe. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuari õhtul laekus politseile teade, et Tartus Mõisavahe tänava korteris lõi joobes 36-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus puhkenud tüli ajal 42-aastast naist. Meedikud vaatasid naise kohapeal üle, haiglaravi ta ei vajanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Võrumaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Võrumaal elav naine, kelle meiliaadressile tuli möödunud aastal ahvatlev pakkumine suure rahasumma saamiseks. Naine talitas kirja teel saadud juhiste järgi ning kandis raha kätte saamiseks korduvalt üle erinevaid summasid. Kokku kandis naine rahapakkujale üle enam kui 1000 eurot, kuid tänaseni ei ole lubatud suur rahasumma naise kontole laekunud. Mõistes, et ta on petta saanud, pöördus naine politsei poole.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril teatati politseile, et Tapal ründas 35-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Vargus

13. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Sillamäel Viru puiestee kauplusest varastati kaupa. Kahju on ligikaudu 288 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 13. jaanuaril kella 19.30 ajal Eestisse sisenemisel Valgevene Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis tõkestati tal riiki sisenemine ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
13. jaanuaril sai politsei teate, et öö jooksul on Kilingi-Nõmmes Pärnu tänaval lõhutud kaupluse ukseklaas ja varastatud kassaaparaat koos sularahaga, samuti alkohoolseid jooke ja tubakatooteid. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
13. jaanuaril sai politsei teate, et Kuressaares Lasteaia tänaval lõi 40-aastane naine talle tuttavat 30-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.