Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Keskkonnaamet üllitas illustreeritud kaardi (2007-03-14 07:43:02)

 

Tallinna Keskkonnaamet andis koostöös Regioga välja Tallinna loodusväärtusi tutvustava illustreeritud kaardi, kuhu on märgitud Tallinna territooriumile jäävad kaitsealad, ajalooliselt või loodushoiu seisukohalt tähtsamad objektid, jalgrattateed ja muu kodukandihuvilisele linnakodanikule oluline informatsioon.

 

Kaardi valmistamisel pöörati põhirõhk Tallinnas asuvate looduskaitse üksikobjektide, kaitsealade ja hoiualade tutvustamisele. „Piltide ja tutvustava lõiguga on varustatud huvitavad objektid, mis tavalisel tööpäeval linnas ringi liikudes võivad märkamata jääda,” ütles keskkonnaameti juhataja Tõnu Tuppits. „Samuti on võimalik kaardi abil plaanida jalutuskäiku või sportlikku harivat jalgrattamatka, selle tarbeks on ära märgitud ka jalgrattateed – nii need, mis kulgevad sõidutee ääres kui eraldiseisvad.”

Uuendusena on kasutatud ka Regio T-numbrit, mis võimaldab kuulata huviväärtuse tutvustust telefoni teel. Kaart on mugavas formaadis, võimaldades seda kasutada ka jalgratta kaardihoidjas. Tasuta jagatavat, esialgu vaid eestikeelset kaarti, on võimalik leida Tallinna Linnavalitsuse infosaalist ning Harjumaa Keskkonnateenistusest.

 

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 13.03.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.