Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2021-01-11 07:46:27)

Esmaspäev, 11. jaanuar

· Keskkonnainvesteeringute Keskus avab keskkonnaprogrammi taotlusvooru.Keskkonnaprojekte on odatud esitama nii kohalikud omavalitsused, mittetulundusühingud, sihtasutused, ettevõtjad, ülikoolid, haridusasutused, korteriühistud kui ka füüsilisest isikust ettevõtjad. Vooru eelarve on 11 828 000 eurot ning taotluste esitamise tähtaeg on 1. märts 2021. Rohkem infot KIKi kodulehelt.

Teisipäev, 12. jaanuar

· Kell 10 toimub veebi teel KIKi biolagunevate jäätmete ringlussevõtu taotlusvooru infopäev. Toetusega tuleb biolagunevate jäätmete jäätmete ringlussevõtt korraldada Saare-, Hiiu-, Lääne-, Pärnu-,Viljandi-, Rapla-, Jõgeva-, Valga-, Põlva-, Võru- või Ida-Virumaal. Toetust saavad taotleda kohaliku omavalitsuse üksus, kohaliku omavalitsuse asutus, kohalike omavalitsuste ühisasutus või kohalike omavalitsuste ühendus. Samuti eraõiguslik juriidiline isik. Toetus tuleb Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest ja selle töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo ja registreerumine KIKi kodulehel.

Kolmapäev, 13. jaanuar

· Kell 14 toimub Valgamaal Apteekrimäega piirneva riigimetsa majandamise pikaajalise kava tutvustamise koosolek ja avalik arutelu kohaliku kogukonnaga. Kogunemiskoht on Küülikufarmi tee otsas. Lisainfo RMK Valgamaa metsaülem Risto Sepp, valgamaa@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.rmk.ee/metsa-majandamine/metsamajandus/kaasamiskoosolekud/apteekrimae2021



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.