Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei: Hoia.me pühad üheskoos turvalised! (2020-12-23 10:02:02)


Politsei- ja Piirivalveamet soovib kõigile rahulikke ja turvalisi pühi.

Turvaliste pühade tagamiseks on politsei väljas tavapärasest suuremate jõududega ning pöörab tähelepanu nii avalikule korrale, liiklusele kui ka koroonaviiruse peatamise reeglitele.

"Tänavune kõige tähtsam pühadesoov on hoida oma tervist. Hoidkem käigud ja kontaktid võimalikult vähesed. Poodi, kirikusse või mujale avalikku siseruumi minnes tuleb kinni pidada 2+2 reeglist ja kanda maski. Pühadepäevadel tasub püsida oma perega koos kodus ning suhelda teiste lähedastega veebi kaudu. Nii levib viirus vähem ning aitame arste ja õdesid, kes iga päev haigestunud inimeste eest hoolitsevad," rääkis PPA juhtivkorrakaitseametnik Tago Trei.

Kuna pühade ajal tarvitatakse paraku ka rohkem alkoholi, siis on Trei sõnul suurem oht, et arusaamatusi hakatakse lahendama vägivallaga. "Pühade ajal võib kahjuks koduseinte vahel olla rohkem vägivalda. Kui kuuled-näed naabrite juures või mujal, et keegi võib olla ohus või vajada abi, siis anna sellest kindlasti teada. Igaühe heaolu on oluline ja märkamine võib päästa kellegi elu," sõnas Trei.

Trei rõhutab, et igaüks hoiaks silmad abivajaja jaoks lahti ning ohtu märgates helistaks hädaabi numbril 112.

Pühade ajal on politsei suurema tähelepanu all ka liiklus. "Kuigi viiruseohu tõttu on liikumist eeldatavalt vähem, tasub turvaliselt sihtkohta jõudmiseks siiski varuda rohkem aega. Igal juhul tuleb jälgida tee- ja ilmaolusid, kinni pidada kiirusepiirangutest ja olla mõistev kõigi teiste liiklejate suhtes. Samuti palume igaühel hoolitseda selle eest, et autojuht ei oleks alkoholi tarbinud," rääkis PPA juhtivkorrakaitseametnik Tago Trei.

Politsei- ja piirivalveameti pühade videoklipp on leitav: https://www.youtube.com/watch?v=XjPmQadvDyI&t=2s

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.