Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikooli lahtiste uste päevale sõidab ka sel aastal tasuta erirong (2007-03-12 14:57:59)

 

Teisipäeval, 20. märtsil 2007 toimub Tartu Ülikoolis lahtiste uste päev, kus saab tutvuda ülikooli õppimisvõimalustega. Ka sel aastal toob Harjumaa noored Tartu kõrgkoolidega tutvuma tasuta Tallinn-Tartu Tallinn erirong.

Kevadisel koolivaheajal, 20. märtsil toimub lahtiste uste päev korraga neljas Tartu kõrgkoolis. Lisaks Tartu Ülikoolile ootavad huvilisi ka Eesti Maaülikool, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused ja Tartu Lennukolledž.

Nelja kõrgkooli, Edelaraudtee ning Hansapangaga koostöös sõitev erirong väljub Tallinnast Balti jaamast 20. märtsi hommikul kell 7.43 ning tagasiteele asub kell 17.21. Kuna kohtade arv on rongis piiratud (550 kohta), siis tuleb ennast registreerida Internetis aadressil http://www.ut.ee/erirong. Erirong on mõeldud eeskätt kooliõpilastele ja seega peab sõita soovija omama õpilaspiletit. Õpilaspileti puudumisel tuleb märkida mõne muu isikutunnistuse number.

Noorte aega rongis sisustavad kõrgkoolide üliõpilasesindused, kultuuriklubi (tudengite kevad- ja sügispäevade korraldajad) ning Hansapanga esindajad. Juba eelmisel aastal, kui erirong sõitis esimest korda, oli see sõitjatest pungil ja seetõttu tuleks ennast varakult registreerida, et rongist mitte maha jääda. Tartu Ülikooli lahtiste uste päeva raames toimuvad teaduskondade tutvustused peahoone aulas ja teaduskondades kohapeal. Aula ettekandeid on võimalik veebist otseülekandena jälgida aadressil http://video.ut.ee.

Lisaks toimuvad peahoones kogu päeva vältel 2007. aasta vastuvõtutingimusi (sh eritingimusi) tutvustavad sisseastumise infotunnid ja kell 12 peab nõukogu saalis avaliku loengu teemal "Kas üliõpilane peaks olema üliinimene?" TÜ Aasta Õppejõud 2006 humaniora valdkonnas Piret Kärtner. Lahtiste uste päeval toimuvad ekskursioonid ka Tartu Ülikooli raamatukogus.

Ülikooli lahtiste uste päeva täpne kava ja lisainfo erirongi kohta asuvad aadressil http://www.ut.ee/224678

 

Allikas: Tartu Ülikooli 12.03.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.