Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-10 08:13:49)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 56 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 24 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati peretülist Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris, kus 21-aastane mees läks kallale oma elukaaslasele, 18-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

8. detsembril teatati peretülist Mustamäel J. Sütiste teel asuvas korteris, kus 56-aastane mees tekitas valu ja kehavigastusi oma elukaaslasele, 54-aastasele naisele. Mees peeti politseinike poolt kinni.

8. detsembril teatati tülist Majaka põik tänaval asuvas korteris, kus ühise joomingu käigus lõi 36-aastane mees oma pereliiget, 58-aastast meest, tekitades talle valu. Lööja peeti politseinike poolt kinni.


Kelmus
8. detsembril alustati menetlust selles, et 68-aastase mehe nimele on võetud erinevaid kiirlaene tema teadmata. Kahjusumma 8000 eurot.


Vargus
ed

8. detsembril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel asuvast ehitusplatsi territooriumilt on varastatud rull kaablit. Kahjusumma 3000 eurot.

8. detsembril alustati menetlust selles, et E. Vilde teel asuvast kauplusest varastati 193 erineva kiirloterii piletit. Kahjusumma 749 eurot.

8. detsembril teatati vargusest Puhangu tänaval, kus oli sisse murtud sõiduautosse Volkswagen, kust varastati erinevaid tööriistu. Kahjusumma 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
8. detsembril teatati peretülist Järvekülas, mille käigus läks 40-aastane mees kallale oma elukaaslasele, 37-aastasele naisele. Mees peeti politseinike poolt kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembri hilisõhtul sai politsei väljakutse Tartus Suur kaare tänavale, kus kahe mehe vahel oli puhkenud kähmlus. Rüseluses sai viga 42-aastane mees, kelle meedikud haiglasse toimetasid. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 17-aastane noormees. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile laekus info, et 30. novembril helistas Tartu vallas elavale 65-aastasele mehele end pangatöötajana esitlenud inimene väites, et tema pangakaardiga tahetakse teha kahtlasi tehinguid. Kahtlase tehingu tõkestamiseks olla tarvis mehe isikuandmeid ning sedagi, et mees oma PIN-kalkulaatoris autentimiskoode sisestaks. Peagi avastas mees, et tema arveldusarvelt on tema nõusolekuta tehtud ülekandeid 1800-euro ulatuses.

Juhtum piiril

8. detsembril kontrollisidLõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud Põlvamaal asuvaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti kahel objektil töötanud kuut välismaalast ning avastati, et ühe Valgevene kodaniku töötamine ei olnud kontrolli ajal kantud töötamise registrisse. Muid rikkumisi reidi ajal ei tuvastatud. Lisaks kontrollisid piiriametnikud samal päeval ka Tartumaa ettevõtteid ning tuvastasid, et ühel objektil ei olnud kahe inimese töötamine kontrollimise hetkel töötamise registrisse kantud. Nende isikute andmed edastati kõik edasisteks toiminguteks maksu- ja tolliameti kolleegidele. Teisi rikkumisi sel kontrollkäigul PPA ametnikud ei tuvastanud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

8. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Kadrina vallas tungiti sisse kinnistul seisvasse merekonteinerisse. Sealt varastati muruniiduk, võsalõikaja ja muid tööriistu. Kahju on ligikaudu 2000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati politseile, et Narvas Võidu tänava korteris lõi 41-aastane mees oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

8. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee korteris lõi 43-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

8. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rakvere tänava kaupluses möödus 39-aastane naine kassadest kauba eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas naise kinni ning andis üle politseile.

8. detsembril teatati politseile, et Narvas Fama tänava kauplusest varastas 36-aastane naine alkoholi. Kaupluse turvatöötaja pidas naise kinni ning andis üle politseile.

8. detsembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänava kauplusest varastas 17-aastane mees alkoholi. Kahju on ligikaudu 15 eurot.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 8. detsembril kella 13.30 ajal Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid ja tema pagasist avastati raadiohäireid tekitav seade, siis tõkestati mehel riiki sisenemine ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni, ning raadiohäireid tekitav seade võeti hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

8. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Türi vallas varastati novembrikuu lõpus metsamaterjali vahelaost 30tm männipalki.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

7. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 4. detsembril lõi 43-aastane mees Haapsalus korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus tuttavat 52-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kelmus

8. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 4. detsembril leidis Pärnus elav 33-aastane naine sotsiaalmeediast akumutrikeeraja Makita müügikuulutuse ja kandis selle soetamiseks raha eestimaisele pangakontole, kuid tänaseni ei ole talle edastatud kaupa ega tagastatud selle eest tasutud raha. Kahju tekitati ligi 260 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni
vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.