Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikool korraldab ülikoolide ja tööandjate koostöökonverentsi (2007-03-12 10:45:05)

 

Neljapäeval, 15. märtsil 2007 toimub Tallinnas Reval Hotell Olümpias (Liivalaia 33) tööandjate ja ülikoolide koostöökonverents "Iga töö vajab häid tegijaid! Kuidas neid luua ja leida?", mille eesmärk on tugevdada dialoogi tööandjate ja ülikoolide vahel.

Konverents annab võimaluse teavitada tööandjaid kõrghariduse võimalustest ning kaardistada tööandjate vajadused, et tekiks mõlemapoolne tagasiside. Arutatakse, kuidas rakendada paremini ülikoolide võimalusi olemasolevate töötajate arendamisel ja tulevaste pädevate töötajate koolitamisel. Sõna saavad nii tööandjate (Hansapank, Playtech, Estkonsult, SEB Eesti Ühispank, Fontes jne.) kui ka kõrgkoolide (Tallinna Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool) esindajad.

"Kõrgharidus peab vastama tööturu nõuetele", ütles konverentsi üks korraldajatest, TÜ karjääri- ja psühholoogilise nõustamise talituse juhataja Piret Tatunts. "Praegusel hetkel puudub meil adekvaatne teave sellest, mida tööandjad vajavad - millised on tööturu nõudmised ja ootused noortele spetsialistidele." Piret Tatuntsi sõnul on õppekavade arendamiseks vajalik tööandjate ja kõrgkoolide veelgi parem koostöö.

Konverentsile on oodatud praeguste ja tulevaste ülikoolilõpetajate tööandjad, ettevõtete-asutuste koolitusjuhid, ülikoolide õppekavade arendajad ja kõik teised, kes sel teemal kaasa rääkida tahavad.

 

Allikas: Tartu Ülikooli 12.03.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.