Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-03 08:14:07)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 48 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 18 varavastast kuritegu, sealhulgas 10 vargust (neist üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine). Registreeriti kuus inimvigastatutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. detsembril teatati, et Kesklinnas Hariduse tänaval korteris ründas 29-aastane mees talle tuttavat 49-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

1. detsembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris ründas alkoholijoobes 42-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

1. detsembril teatati, et Kesklinnas K. A. Hermanni tänaval parkivast sõidukist on varastatud sülearvuti. Kahju 1000 eurot.

Kelmused

1. detsembril alustati menetlus juhtumis, kus 72-aastasele naisele loodi ebaõige ettekujutus tegelikest asjaoludest ning lubati maakleri vahendusel kaubelda kasumiga krüptovaluuta turgudel. Selleks pidi naine andma kolmandatele isikutele Anydesk programmi kaudu oma arvutile kaugjuurdepääsu, avama krüptorakatoti ning kandma firma kontodele raha. Tegelikult oli tegu kelmusega ning rahalisi vahendeid välja võtta ei saa. Kannatanule tekitatud kahju on 24 800 eurot.

1. detsembril teatati, et 59-aastasele naisele helistas väidetav pangatöötaja, kes ütles, et naise arvelt on toimunud justkui vale tehing ning palus tal siseneda panka selleks, et panna pangakaardile peale kaitseprogramm. Hiljem avastas naine, et tema kontolt on varastatud 11 050 eurot.

Harjumaa

Vargus

1. detsembril teatati, et Keilas on ettevõtte territooriumilt varastatud tehnikat. Kahju kuni 6000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et novembrikuu lõpus varastati Nõo vallas Ketneri küla metsast kolm eritellimusel valmistatud teeviita. Vargusega tekitatud kahju on 450 eurot.

Juhtum piiril

1. detsembril kontrollisidLõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud Tartu linnas asuvat ettevõtet selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Objektil kontrolliti kahte Gruusia kodanikku ning ühtegi rikkumist ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval lõi 17-aastane noormees kurikaga 28-aastast meest. Politsei pidas 17-aastase noormehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

1. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Jõhvi Narva maantee kauplusest varastati 22. novembril tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 372 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

1. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Narvas Võidu tänavalt ärandati ilma omaniku loata sõiduauto Volkswagen Passat. Sõiduk leiti Kerese tänavalt. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

1. detsembril alustati Jõhvi politseijaoskonnas kriminaalmenetlust juhtumis, kus 61-aastasele mehele helistas väidetav pangatöötaja, kes veenis kannatanut andma oma internetipanga andmeid ning seejärel sooritas kelm kannatanu tahte vastaselt ülekande summas 6050 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. detsembril sai politsei teate, et Pärnus lõi 34-aastane naine korteris noaga jalga oma 28-aastast endist abikaasat. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

1. detsembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas lõi alkoholi tarvitanud 43-aastane mees tuttavat 32-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.