Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-02 08:02:12)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (neist kolm sõidukitest ja kaks eluruumidest). Registreeriti neli inimvigastatutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. novembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 41-aastane mees oma abikaasat, 44-aastast naist. Politsei saabudes oli mees kodust lahkunud. Juhtumi täpsemad asjaoldu on selgitamisel.

30. novembril teatati, et Lasnamäel liinibussis ründas seni tuvastamata naine 41-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

30. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tehnika tänaval korteris ründas 30-aastane mees oma elukaaslast, 33-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka kaks alaealist last. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

30. novembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korterist varastas omaniku tuttav sülearvuti, televiisori ja parfüümid. Kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Jõgevamaal elav mees, kes sattus investeerimiskelmide ohvriks. Nimelt tegi mees vene keelt kõnelenud kelmide mahitusel paari kuu vältel mitmeid ülekandeid väidetavale investeerimisplatvormile. Lisaks võtsid kelmid üle ka mehe arvuti ning tegid ka ise mõned ülekanded kuniks arvelduskonto omanik avastas, et tema kontolt on kadunud 33 000 eurot. Kahtlustades, et ta on petta saanud, pöördus mees abi saamiseks politsei poole. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 20. novembrit varastati Tartus Ravila tänava korrusmaja ees seisnud sõiduautolt Volkswagen katalüsaator ja lamdaandur. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 22. novembrit varastati Tartus A. H. Tammsaare tänava maja ees seisnud sõiduautolt Volvo katalüsaator. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Uhtna aleviku töökojast varastati erinevaid tööriistu ja kanister diiselküttega. Kahju on liigikaudu 1070 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris lõi 49-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

30. novembril teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänava maja juures ründas 56-aastane mees naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

30. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee maja juures lõid 18- ja 20-aastane mees teist meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

30. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ilmajaama tänava hoonest varastati erinevaid tööriistu. Kahju on ligikaudu 2000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 18. - 23. november Narvas varastati Kangelaste prospekti kauplusest erinevaid kaupu. Kahju on liigikaudu 1110 eurot.

30. novembril teatati politseile, et Kiviõlis varastati Muru tänava kuurist mootorsaag Husqvarna ja trimmer Hecht. Kahju on liigikaudu 520 eurot.

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Järveküla tee kaupluses möödus 42-aastane mees kassadest alkohoolsete jookide eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ning andis üle politseile.

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Fama tänava kaupluses möödus 30-aastane naine kassadest alkohoolsete jookide ning šokolaadi eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Asja omavoliline kasutamine

30. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas lõhuti Kreenholmi tänaval maja juurde pargitud sõiduauto Smart aken ning üritati autot ärandada. Kahju on ligikaudu 1400 eurot.

Arvutikelmus

30. novembril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et mees sai kõne tundmatult inimeselt, kes pakkus oma abi rahaliste probleemide lahendamisel. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, mille mees ka andis. Seejärel võeti kannatanu nimele laen. Kahju on 1310 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. novembril sai politsei teate, et Pärnus Audru osavallas lõi alkoholi tarvitanud 38-aastane mees elumaja hoovis oma 70-aastast isa, kes sai viga.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

28. novembril sai politsei teate, et Saaremaa vallas elumaja hoovis lõi alkoholi tarvitanud 33-aastane mees tuttavat 35-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.