Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud ööpäeva sündmused (2020-11-27 07:24:59)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 21 varavastast kuritegu, sealhulgas 13 vargust. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel läks 41-aastane mees kallale 40-aastasele naisele ja kägistas teda. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

25. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval lõi 60-aastane naine noataolise esemega enda elukaaslast, 71-aastast meest. Politsei pidas naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

25. novembril teatati politseile, et Lasnamäel Pae tänaval tekitas 47-aastane mees füüsilist valu enda elukaaslasele, 35-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

25. novembril teatati politseile, et Kristiines Seemne tänaval ründas alkoholijoobes 52-aastane mees enda elukaaslast, 61-aastast naist ja tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Kelmused

25. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas elavale 53-aastasele mehele helistas seni tuvastamata naine, misjärel mees avaldas enda pangakonto andmed ja -koodid. Hiljem avastas mees, et tema kontolt on üle kantud 8500 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

25. novembril teatati politseile, et Lasnamäel helistati 57-aastasele mehele näiliselt Swedbanki telefonilt ja väideti, et tema netipank lukustub, kui mees ei sisesta enda PIN-koodi. Mees sisestaski enda koodid, kuid avastas hiljem kontot kontrollides, et sellelt on kadunud 10 000 eurot. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 26. novembrit lõi joobes 41-aastane mees Tartus Kalda tee korteris tüli käigus oma elukaaslast. Meedikud andsid naisele esmaabi kohapeal. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esmalt kainenema.

Vargus

25. novembril teatati, et Tartus Jakobi tänava meelelahutusasutuse ruumidest varastati seljakotist sülearvuti, selle laadija, telefoni laadija ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

25. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Võrumaal asuvat ettevõtet selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti ühte juriidilist ja 32 füüsilist isikut ning tuvastati, et 30 ukrainlase ja kahe moldaavlase töötamine ei olnud nõuetekohaselt registreeritud. Neile kõigile määrati 80-eurosed rahatrahvid. Lisaks avastati, et neli töötamise nõuete vastu eksinud ukrainlast viibis riigis ebaseaduslikult, mistõttu koostati neile ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kehtestati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee korteris lõi 34-aastane mees oma poega, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

25. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kiviõlis varastati Võidu tänaval puu külge lukustatud elektriratas Ecobike Tourismo. Kahju on 400 eurot.

Arvutikelmus

25. novembril alustati Jõhvi politseijaoskonnas menetlus selles, et 46-aastase kannatanuga võtsid telefoni teel ühendust seni tuvastamata isikud, kes väitsid, et kannatanu nimele oli avatud internetis krüptoraha rahakott, millest toimuvad krüptoraha ülekanded. Nende toimingute tagasivõtmiseks pakkusid helistajad oma abi. Selleks võimaldas kannatanu kaugjuurdepääsu enda arvutile AnyDesk programmi vahendusel ning selle tulemusel kanti kannatanu kontolt edasi tundmatu kontole 13100 eurot ning vormistati kannatanu nimele laenusid kogusummas 20800 eurot. Kogukahju 33900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

25. novembril sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval möödus 45-aastane mees kaupluse kassadest kaubaeest tasumata, kuid tegu jäi lõpule viimata, sest turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis ta üle politseile.

25. novembril sai politsei teate, et Saarde vallas Tihemetsa alevikus tungiti eelneval ööl kauplusesse, kust varastati sigarette. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus

25. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas tungiti eelneval ööl apteeki, kust varastati sularaha. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.