Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Looduse fotovõistluse lõpuõhtu (2020-11-24 08:39:03)

Eesti Looduse 2020. a. fotovõistluse pidulik lõpetamine toimub 2. detsembril algusega kell 16 Tartus Dorpati konverentsikeskuses (Tasku keskus, Turu 2). Õhtu alustuseks räägib Veljo Runnel linnalooduse pildistamisest, kes linnas fotokaamera ette võivad sattuda ja kuidas neile läheneda. Seejärel esitletakse fotovõistluse paremaid töid ning tehakse teatavaks võistluse võitjad ja eripreemiate saajad koos žürii kommentaaridega. Mõnusat muusikat teeb Jaak Tuksam. Üritus on tasuta ja kestab umbes kaks tundi. Ürituse läbiviimisel järgime Terviseameti poolt kehtestatud turvalisuse nõudeid. Kaitsemaski saab vajadusel ka kohapealt.


Ajakirja Eesti Loodus fotovõistlus on Eesti üks suuremaid loodusfotode konkursse, mis tänavu toimus 21. korda. Ajakirju Eesti Loodus, Eesti Mets, Horisont ja Gorizontõ Estonii annab välja MTÜ Loodusajakiri.

Fotovõistlust toetavad Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet, Salibar, Eesti loodusmuuseum, Keskkonnaministeerium, Tartu ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed, Tallinna loomaaed, Eesti jahimeeste selts ja ajakiri Eesti Jahimees, Eesti orhideekaitse klubi, Samblasõbrad, Wikimedia Eesti, RMK, Tuulingu puhkemaja, looduskalender.ee.



Allikas: MTÜ Loodusajakiri pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.