Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 48. nädala eelinfo (2020-11-23 08:26:32)

Esmaspäev, 23. november

· Kell 11.10 algaval maaelukomisjoni videoistungil osalevad loomakaitseseaduse ja pankrotiseaduse muutmise seaduse eelnõu ja kollektiivse pöördumise ""EI" lemmikloomadega kerjamisele" arutelul Maaeluministeeriumi esindajatena toiduohutuse osakonna loomatervise ja -heaolu büroo nõunik Kadri Kaugerand ja sama büroo peaspetsialist Margus Proses koos õigusosakonna juhataja asetäitja Ingrid Raidme ja nõuniku Katrin Tuulaga.

· Maaeluminister Arvo Aller ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni istungil, kus on teemaks Maaelu Edendamise Sihtasutuse kriisimeetmete elluviimine.

Teisipäev, 24. november

· Maaeluminister Arvo Aller teeb Riigikogu täiskogu istungil ülevaate "Põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030" eelnõu sisust, kaasamisest ning olulisusest Eesti maaelu ja -majanduse edendamisel.

Kolmapäev, 25. november

· Kell 10 toimub Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2021‒2027 juhtkomisjoni 6. istung, kus tutvustatakse sekkumislehtede eelnõusid. Materjalidega saab tutvuda Maaeluministeeriumi kodulehel.

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Riigikogu infotunnis.

Neljapäev, 26. november

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 27. november

· Kell 10 osaleb maaeluminister Arvo Aller 2020. a viljelusvõistluse lõppkonverentsilJõgeval, kus teeb ülevaate Eesti tänavusest taimekasvatushooajast ja tulevikuplaanidest.

· Maaeluministeerium ja Eesti Maaülikool korraldavad virtuaalse infopäeva rahvusvaheliste teaduskoostööprojektide tutvustamiseks. Täpsem info: Maarja Malm, maarja.malm@agri.ee.

· Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Eesti Lamba- ja kitsekasvatajate Liidu aastakonverentsil Toosikannu puhkekeskuses Järvamaal, kus ta esitab ettekande sektori ülevaate ja riiklike toetusmeetmete kohta Euroopa Liidu uue ühise põllumajanduspoliitika valguses.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.