Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Viinamarjakasvatus ETV saates Maahommik (2007-03-09 15:43:59)

 

Laupäeval, 10. märtsil kell 10.00 on ETV-s saade Maahommik. Rubriigist Aia elu (u kell 10.30) tutvustab Räpina aianduskooli puuviljanduse õpetaja Jaan Kivistik viinamarjasorte, mis elavad üle ka Eestimaa karmi talve.

Muud teemad Maahommikus…
* Eesti rahvas on läbi aegade uskunud, et igal sõnal on oma vägi. Emakeelepäeva eel mõtiskleb Tallinna Ülikooli kasvatusteaduste õppetooli juhataja Maria Tilk.
* Harrastuskunstnik Tiiu Tagametsa joonistatud lilled, puud ja linnud näevad paberil välja nii nagu elus. Kuidas kunstnik ettevõtjana ära elab? Uurime tema uues kodus Kullamäe talus.
* Maaelu Edendamise Sihtasutus valis 2006. aasta parimaks lihaveisekarjakasvatajaks Leino Vessarti OÜ Karitsu Rantšost Raplamaalt.
* Pärast koolitundide lõppu on pikapäevarühmas võimalik nii puhata kui ka järgmiseks päevaks koolitükke teha. Konguta Põhikoolis on pikapäevarühm väga populaarne.

Saade kordub teisipäeval, 13. märtsil kell 11.00.

Järgmine Aia elu, s.o 17. märtsi saade viib taas Soomemaale Lepaale, kus kasvatatakse ka palju salatiteisendeid ja -sorte.

Teavet järgnevate teemade kohta saab OÜ-st Aiatark tel 684 5694.


Aia elu teemad: Aiatark OÜ

Vaata ka: www.etv.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.