Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-11-13 08:45:31)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi registreeriti üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

11. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Paagi tänaval korteris ründas 59-aastane naine 37-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja kiirabi vaatas üle kannatanu vigastused.

Vargus

11. novembril teatati, et Kristiines Kotka tänaval varastati trepikojast käepideme külge lukustatud jalgratas. Kahju 359 eurot.

Kelmused

11. novembril teatati, et tundmatu isik on sisenenud kahe ettevõtte vahelisse e-kirjavahetusse ja muutnud panga rekvisiite, mille tulemusel tehti ülekandeid kelmide pangakontole. Ettevõttele tekitatud varaline kahju on 21 099 eurot.

11. novembril teatati, et 29-aastane mees rentis Nõmmel rendifirmalt üheks päevaks erinevaid tööriistu, kuid ei ole neid tagastanud. Kahju 1100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. novembril sai politsei teate, et Pärnus Tallinna tänaval toitlustusasutuses lõi 36-aastane mees oma 23-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

11. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 10. novembril ähvardas 35-aastane mees sotsiaalmeedia vahendusel Sindis elavat 28-aastast meest, kel on alust karta ähvarduste elluviimist.

Vargus

11. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 5. novembril lahkuti Pärnus Riia maanteel kauplusest kauba eest tasumata. Kahju tekitati ligi 300 eurot.

Raplamaa

Ähvardamine

11. novembril sai politsei teate, et Rapla vallas elumaja hoovis ähvardas 57-aastane mees oma 32-aastast poega.

Kelmus

10. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et juulikuus pakuti Rapla vallas elavale 32-aastasele mehele läbi tutvumisportaali investeerimisvõimalust, milleks mees kandis oktoobrikuu lõpuni inglise keelt kõnelenud juhendajate mahitusel erinevate Euroopa riikide pangakontodele raha. Seni pole mehel aga õnnestunud talle tutvustatud investeerimisplatvormidelt välja võtta raha ega teenitud kasumit. Kahju tekitati ligi 31 000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus info, et novembrikuu algul võeti ühendust Tartus tegutseva kunstisalongiga, kust sooviti osta kallihinnaline maal. Välismaalt ühendust võtnud klient esitas müüjale maksekorralduse ning palus maali juba samal õhtul kullerile üle anda. Tõenäoliselt võib olla maksekorraldus võltsitud - tänaseni ei ole müüja kontole kokkulepitud summat laekunud ning klient ei ole maali tagastanud. Tekitatud kahju on ligi 32 000 eurot.

Juhtum piiril

11. novembri pealelõunal avastasid Värska piirivalvurid Võrumaal Setomaa valla piiriäärsel alal ühe inimese liikumise. Sündmuskohale reageerinud piirivalvepatrull pidas piiriribal liikunud 26-aastase mehe kinni. Lähemal vestlusel ilmnes, et mees oli teadmatusest ja uudishimust läinud piiriposti juurde ning seda pildistanud. Mees toimetati piirivalvekordonisse, kus talle riigipiiri seaduse rikkumise eest 40-eurone rahatrahv määrati.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

11. novembril teatati politseile, et ajavahemikul 2. november- 11. november tungis tundmatu inimene Narvas A.Puškini tänaval pargitud autosse sisse ning varastas auto elektroonikaseadmeid. Üldkahju on ligi 750 eurot.

11. novembril teatas 36-aastane mees politseile, et ajavahemikul 15. oktoober- 11. november on tema Toila vallas asuvast valdusest varastatud velge. Esialgne kahju on ligi 2000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.