Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-11-12 08:13:22)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Inimvigastustega liiklusõnnetusi ei registreeritud. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi ei registreeritud.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

10. novembril teatati, et Nõmmel Männiku teel on raudteel agressiivne mees, mistõttu peatati ajutiselt ka rongiliiklus. Politseinikud pidasid alkoholijoobes 33-aastase mehe kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas baaris rünnati 37-aastast meest. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

10. novembril alustati menetelus juhtumis, kus 79-aastase mehega võtsid ühendust tuvastamata isikud, kes pakkusid abi varem investeeritud raha tagastamisel, mis pidi praeguseks oluliselt kasvanud olema. Selleks pidi mees tasuma 400 eurot ja võimaldama kaugjuurdepäsu oma arvutile. Seejärel teostasid kelmid mehe pangakontrolt kaks ülekannet kogusummas 900 eurot, kuid lubatud raha mees tagasi ei ole saanud.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati, et Pringi külas ründas 51-aastane mees oma abikaasat, 46-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

10. novembril sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 42-aastane mees möödus Pärnus Karja tänaval kaupluses kassadest alkoholi eest tasumata. Tegu jäi lõpule viimata, sest kaupluse töötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 9. novembril lõi 70-aastane mees Muhu vallas elumajas oma 67-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

10. oktoobril laekus politseile teade, et Jõgeval Pargi tänaval varastati Nokia mobiiltelefon. Esialgne kahju on 250 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 3. novembril varastati Tartus Ringtee tänaval Volkswageni kastist maha kukkunud tööriistakohver. Kahju on 500 eurot.

6. novembril avastati, et Kastre vallas on sisse murtud garaaži, kust varastati murutrimmer, kompressor, akulaadija, survepesur ning teisi tööriistu. Tekitatud kahju on 1000 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 10. oktoobrit puhkes Võrus Räpina maanteel asuvas eramus kahe mehe vahel tüli, mille käigus lõi 53-aastane mees tuttavat 67-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel tungis Olevi tänava korterisse 43-aastane meesterahvas ja lõi talle tuttavat 41-aastast naist. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Kelmus

10. novembril teatas 41-aastane naine Jõhvi politseijaoskonnale, et 9. novembril end Swedbanki töötajatena esitlenud kelmid petsid temalt välja raha summas 2100 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.