Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-11-11 08:01:03)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust ja kolm sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada neli inimest. Tabati 26 alkoholijoobes sõidukijuhti. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi registreeriti üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris ründas alkoholijoobes 50-aastase naine ja 42-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. detsembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel lõi naaber 71-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

9. novembril kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni patrull Helsingist reisilaevaga saabunud Soome Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Opel, mida juhtis 1991. aastal sündinud Läti Vabariigi kodanik. Juhtimisõigust tõendava dokumendina esitas mees võltsimistunnustega Bulgaaria Vabariigi juhiloa, mille aluspõhjamuster oli tinditrükis. Mees tunnistas peale dokumendi esitamist, et tegemist on võltsitud juhiloaga ja tal ei ole kunagi juhiluba olnud. Tallinna piiripunkti dokumendiekspert tunnistas juhiloa täielikuks võltsinguks. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning sõiduk toimetati hoiukohta.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

9. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 7. novembril varastati Pärnus Rüütli tänaval baaris käekott ja selles olnud telefon Samsung. Kahju tekitati ligi 790 eurot.

9. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 25.oktoober kuni 2. november varastati Pärnus Savi tänaval aiaga ümbritsetud kinnistult kaheksa veokirehvi. Kahju tekitati ligi 3000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 9. novembril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Valgamaa

Asja omavoliline kasutamine

9. novembril sai politsei teate, et Valga vallas Tsirgumäe küla garaažist varastati registreerimata ATV. Sündmusele reageerinud politseipatrull leidis ärandatud ATV naaberkülast kuuri alt. Seal samas pidas politsei kinni ka kuriteos kahtlustatavana 32-aastase mehe, kes esmalt arestikambrisse kainenema viidi. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

9. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Tartumaal asuvaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti kuute juriidilist ja 11 füüsilist isikut ning ühtegi rikkumist neil kontrollkäikudel ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. novembril teatati politseile, et 7. novembril varastati Tapa linnas Jaama tänava poest 51-aastase naise rahakott. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Vargus

9. novembril teatati politseile, et ajavahemikul 23. oktoober- 9. november varastati Sillamäel J.Gagarini tänava hoonest kaks sülearvutit ASUS. Ligikaudne kahju on 980 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.