Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-11-10 09:53:52)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 139 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest. Tabati 53 alkoholijoobes sõidukijuhti ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi ei registreeritud.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril alustati menetlust selles, et oktoobri lõpus löödi Kesklinnas Viru tänaval terava esemega 39-aastast meest.

6. novembril teatati politseile, et 30-aastane naine lõi Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 38-aastast meest. Juhtunu juures viibis alaealine laps. Politseinikud pidasid naise kinni.

6. novembril teatati politseile, et joobes 37-aastane mees lõi Mustamäel A. H. Tammsaare teel asuvas majas 45-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

6. novembril teatati politseile, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuva kaubandusettevõtte juures rünnati 76-aastast naist. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

6. novembril teatati politseile, et joobes 38-aastane mees ründas Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 36-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

7. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Viru tänaval oli kaklus 30- ja 28-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval tekkis konflikt 25-aastase naise ja 29-aastase mehe vahel. Mõlemad olid alkoholijoobes. Tüli juures oli ka laps. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Mere puiesteel läks 35-aastane mees kallale 19-aastasele naisele ja hammustas ta kätt ning väänas jalga. Politsei pidas 35-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Mustamäel Sütiste teel tõukas 24-aastane mees enda elukaaslast, 28-aastast naist ja põhjustas talle valu. Politsei pidas 24-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Kiisa tänaval lõi 40-aastane mees enda rasedat elukaaslast, 26-aastast naist jalaga kõhtu. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Lasnamäel Vikerlase tänaval tekitas 25-aastane mees füüsilist valu enda vennale, 22-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval ründas tundmatu mees meelelahutusasutuses 53-aastast meest ja lõi teda rusikaga näkku. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Lasnamäel Punasel tänaval läks 42-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 37-aastasele naisele ja tõukas teda korduvalt. Konflikti juures olid ka alaealised lapsed. Politsei pidas 42-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Kesklinnas Koidu tänaval ründas töökaaslane 60-aastast meest ja tekitas talle tervisekahjustusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval lõi tundmatu mees näkku 41-aastast naist. Kiirabi viis naise haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

7. novembril teatati politseile, et Haaberstis Astangu tänaval peksis 36-aastane mees enda elukaaslast, 24-aastast naist. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

8. oktoobril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval korteris ründas üks naine teist, talle tuttavat 49-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. oktoobril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel korteris tekkis konflikt elukaaslaste, 35-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes ning konflikti juures viibis ka alaealine laps. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

8. oktoobril teatati, et Pirital Helmiku teel asuvas majas ründas 42-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist. Mees lahkus enne politsei saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. oktoobril teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel korteris ründas alkoholijoobes 36-aastane mees talle tuttavat 60-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ja politseinikud pidasid mehe kinni.

8. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval kortermajas ründasid alkoholijoobes 42-aastane mees ja 35-aastane naine 63-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politseinikud pidasid ründajad kinni.

8. oktoobril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris ründas alkoholijoobes 32-aastane mees 37-aastast naist. Kiirabi toimetas naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

Ähvardamine

6. novembril alustati menetlust selles, et 47-aastane mees ähvardas oktoobris Haaberstis 47-aastast naist.

Vargus

6. novembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval varastati korterist sularaha ja pangakaart. Kahju on esialgsel hinnangul üle 3000 euro.

Kelmus

6. novembril teatati politseile, et Nõmmel elavale kannatanule helistati näiliselt pangale kuuluvalt numbrilt ja öeldi, et tema kontol toimuvad kahtlased tehingud. Nende väidetavaks blokeerimiseks pidi kannatanu sisestama oma Smart-ID paroolid. Pärast kõne lõppu avastas kannatanu, et tema arveldusarvelt on võõrale kontole tehtud ülekanne summas 1900 eurot.

Võltsitud dokumendi, pitsati ja plangi kasutamine

6. novembril teatati politseile kahest välisriigi sõiduki registreerimistunnistusest, millele kantud tehnoülevaatuse kehtivust tõendavad andmed võivad olla võltsitud.

Võltsitud tähtsa isikliku dokumendi hankimine, kasutamine ja kasutada andmine

6. novembril alustati menetlust selles, et 72-aastane mees esitas Mustamäel E. Vilde teel politseinikele kontrolliks võltsitud Moldova juhiloa.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. novembril teatati politseile, et Raasiku alevikus Jägalas läks alkoholijoobes 43-aastane mees kallale enda abikaasale, 38-aastasele naisele. Konflikti juures olid ka lapsed. Politsei pidas 43-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

8. oktoobril teatati, et Sauel Kivipõllu tänaval lõi alkoholijoobes 65-aastane mees 50-aastast sõpra näkku. Kiirabi andis kannatanule esmaabi.

Vargus

6. novembril alustati menetlust kahe juhtumi osas, kus Viimsi vallas asuvatelt sõiduautodelt varastati küljepeeglite klaasid.


Juhtumid piiril
6. novembril viis piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik läbi illegaalimenetluse 1974. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees oli Kristiines asuva kortermaja juures esitlenud end postiljonina ning soovinud pääseda trepikodadesse. Postiljoni riideid ega töötõendit tal ei olnud. Mehe viisavaba viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ning koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

6. novembril sai politsei teate, et 5. novembri õhtul siseneti omaniku loata Haapsalus Tamme tänaval lukustamata korterisse ja varastati kõlarid ning ehteid. Vargusega tekitati kahju ligi 400 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. novembril sai politsei teate, et Pärnus lõi alkoholi tarvitanud 59-aastane mees korteris oma 56-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

8. novembril sai politsei teate, et Pärnus lõi alkoholi tarvitanud 45-aastane mees korteris oma 58-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril sai politsei teate, et Pärnus lõi 41-aastane mees korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 40-aastast elukaaslast, kes sai viga.

7. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 6. novembril lõi 56-aastane mees Pärnu politseijaoskonna arestimajas ametikohustusi täitnud 58-aastast meest, kes sai viga.

6. novembril sai politsei teate, et Pärnus lõi alkoholi tarvitanud 45-aastane mees ma 41-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

6. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas siseneti oktoobrikuu lõpus või novembrikuu alguses omaniku loata maamajja. Tekitatud kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril laekus politseile teade, et Põlva vallas lõi 52-aastane mees oma elukaaslast. Meedikud viisid naise tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

7. novembril ründas 30-aastane alkoholi tarvitanud mees arestimajja kainenema paigutamisel teenistusülesandeid täitnud politseinikku. Politseinik pöördus tervisekontrolliks traumapunkti ning jätkas peale esmaabi teenistust. 30-aastane mees paigutati kainenema ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Kehalised väärkohtlemised

8. novembri õhtul teatati politseile, et Tartus Pikal tänaval lõi 42-aastane mees tuttavat 32-aastast naist. Politseinikud tabasid sündmuskohalt lahkunud joobes mehe autoga Tartu linnast sõitmast. Ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati arestimajja. Naise viisid meedikud tervisekontrolliks haiglasse.

Ööl vastu 8. novembrit sai politsei väljakutse Tartus Raekoja platsile, kus oli löödud 34-aastast meest. Politsei ümbrusest võimalikke ründajaid ei leidnud. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu täpsemaid asjaolusid uurib politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

8. novembril teatati, et Tartus Riia tänava kauplusest varastati kaks Makita akulööktrelli. Vargusega tekitatud kahju on 202 eurot.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

6. novembril sai politsei väljakutse Valgas Petseri tänavale, kus 23-aastane mees oli tõuganud kauplusest väljunud 59-aastast naist. Politsei pidas noore mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas arestimajja. Ootamatu rünnaku järel maha kukkunud naise viisid meedikud esmaabiks haiglasse.

Juhtumid piiril

6. novembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Valgamaal asuvaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti seitset juriidilist ja 13 füüsilist isikut ning tuvastati ,et kahel Läti määratlemata kodakondsusega isikul ei olnud töötamine nõuetekohaselt registreeritud. Mõlemale mehele määrati 100-eurosed rahatrahvid.

7. novembril ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

8. novembril peatasid piirivalvurid Tartumaal Peipsiääre vallas kontrolliks mopeedauto, mille juhil tuvastati raske joove. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati politseijaoskonda. Masinale tuli järge kaine tuttav, kes sõiduvahendi lähedalasuvale parkimisplatsile parkis.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. novembri õhtul teatas joobes 28-aastane naine, et Narvas Kangelaste prospekti korteris on teda löönud joobes elukaaslane. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

6. novembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval lõi joobes 45-aastane mees oma joobes abikaasat. Politsei selgitab välja juhtunu täpsemad asjaolud kriminaalmenetluse käigus.

6. novembril sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel lõi tundmatu inimene kuvaldaga 40-aastast meest. Mehele osutati traumapunktis esmaabi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

6. novembril teatati politseile, et Narvas Energia tänava korteris lõi 41-aastane mees 49-aastast meest. Juhtunu üksikasjad selguvad kriminaalmenetluse vältel.

6. novembril sai politsei väljakutse Narva V.Gerassimovi tänavale, kus joobes 33-aastane mees lõi oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosa Toome puiestee korteris ründas 38-aastane naine oma abikaasat. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

7. novembril teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänava korteris ründas 32-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris lõi 45-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Marsi tänavale, kus 51-aastane mees lõi oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. novembril sai politsei teate, et Narvas A. Daumani korteris lõi 24-aastane mees oma õde. Politsei selgitab välja juhtunu täpsemad asjaolud alustatud kriminaalmenetluse käigus.

8. novembril teatati politseile, et Narvas Partisani tänaval ründas tundmatu mees kolme inimest. Politsei selgitab välja juhtunu üksikasjad kriminaalmenetluse käigus.

8. novembril sai politsei väljakutse Narva Kotka tänava majja, kus 46-aastane mees ründas oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

8. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Viru tänava korteris lõi 57-aastane mees 31-aastast meest. Politsei pidas vanema mehe kahtlustatavana kinni.

8. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Keskpuiestee tänava korteris lõi noaga 38-aastane mees samavanust meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi ning lasti siis kodusele ravile. Politsei pidas võimaliku ründaja kahtlustatavana kinni.

8. novembril sai politsei väljakutse Narva Tallinna maantee korterisse, kus 30-aastane mees lõi oma õde. Politsei selgitab välja juhtunu üksikasjad kriminaalmenetluse käigus.

8. novembril sai politsei teate, et Narvas Hariduse tänava korteris lõi 41-aastane mees oma abikaasat. Politsei selgitab välja kõik juhtunu asjaolud kriminaalmenetluse käigus.

Avaliku korra raske rikkumine

8. novembril pidas politsei kinni kahtlustatavana 19-aastase mehe, kes ähvardas Narvas Tallinna maanteel õhkrelvaga 23-aastast meest.

Vargused

6. novembril teatati politseile, et Narvas P.Kerese tänaval pargitud autost varastati klaasi lõhkumise teel tööriistu. Üldkahju on ligi 1300 eurot.

7. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Keskpuiesteel pääseti akna lõhkumise teel hoonesse ning varastati tehnikat. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.