Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-10-30 08:25:55)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist). Tabati 11 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril teatati politseile, et Kose vallas Ardu alevikus läks 37-aastane mees kallale 29-aastasele naisele. Konflikti juures olid ka lapsed. Mees oli alkoholijoobes. Politsei pidas 37-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Juhtum piiril

28. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1996. aastal sündinud Tadžikistani kodanikust mehe suhtes, kes viibis Eestis seadusliku aluseta 35 päeva. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR


Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Jõgeva linna eramusse, kus tekkis tüli ja kähmlus 29-aastase mehe ja tema endise elukaaslase vahel. Asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

28. oktoobril leiti Otepääl sotsiaalmaja õuelt 56-aastase mehe väliste vägivallatundemärkideta surnukeha, mis saadeti täpse surma põhjuse selgitamiseks ekspertiisi. Juhtunu üksikasju kontrollitakse menetluses.

Juhtum piiril

27. oktoobril pidasid piirivalve kiirreageerijad Setomaal piiriäärsel alal kinni läbimärja mehe. Piirivalvurid selgitasid, et tegu on Venemaa föderatsiooni kodanikuga, kes ületas läbi jõe tulles ebaseaduslikult piiri, et jõuda Venemaalt Eesti poolele. Kiirabi vaatas mehe tervisliku seisundi üle, misjärel viidi ta edasisteks toiminguteks kordonisse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa

Ähvardamine

28. oktoobril teatati politseile, et Rakveres Laada tänava maja juures ähvardasid kaks tuttavat naist ja mees 31-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

28. oktoobril teatati politseile, et Viru-Nigula vallas varastati kinnistult päikesepaneelid. Kahjusumma on ligikaudu 1890 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas Joala tänava korteris lõi alkoholijoobes 48-aastane mees teist meest ja naist, kes said viga. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

28. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kadri tänava korteris ründas 41-aastane mees oma elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

28. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Vahtra tänava korteris lõi 37-aastane naine oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu.

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas Lavretsovi tänava meelelahutusasutuses lõi 36-aastane mees naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris lõi 49-aastane mees naist, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

28. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Tallinna maantee kaupluses möödus 59-aastane mees kassadest alkohoolse joogi eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ning andis üle politseile.

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas varastati A. Puškini tänava maja juurest lukustatud jalgratas Fiji Nevada. Kahju on 305 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

28. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas siseneti omaniku loata suvemajja. Teoga tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargus

28. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas siseneti ettevõtte kõrvalhoonesse ja varastati kütust.

Pärnumaa

Ähvardamine

28. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 27. oktoobril ähvardas alkoholi tarvitanud 63-aastane mees Saarde vallas oma 52-aastast endist elukaaslast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kelmus

28. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 15. oktoobril helistas end pangatöötajana tutvustanud vene keelt kõnelev mees Märjamaa vallas elavale 74-aastasele naisele ja palus pettuse takistamiseks öelda talle pangakonto andmed ning kasutada PIN-kalkulaatorit. Naise nõusolekuta tehti tema kontolt lühikese aja jooksul välismaisele pangakontole neli rahaülekannet. Kelmusega tekitati kahju ligi 4000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.